Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 6 – 12 ноември 2017

Успехи за Близнаците

06.11.2017г. / 13 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Динамична ще бъде новата седмица, но и успешна. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Готовността ви да започнете отначало занимания, които не удовлетворяват очакванията ви ще се окаже много полезен фактор. Самокритични сте и склонни да промените тактиката, ако установите, че се налага. Действайте самостоятелно и се дистанцирайте от влиянието на хора, на които нямате особено голямо доверие.

Телец

Проблемите ви, доколкото ги има, ще са свързани предимно с професионалните задачи. Анализирайте фактите задълбочено и преценявайте обстановката. В някои случаи ще се налага да сте по-предпазливи, а в други, напротив, да сте бързи и инициативни. Не се противопоставяйте на семейството си, независимо че не одобрявате някои техни решения.

Любовен хороскоп за 6 – 12 ноември 2017

Близнаци

Напористи сте и в състояние да се занимавате с няколко неща едновременно. Ще се случат промени, които не само ще ви харесат, но и ще подобрят условията в ежедневието ви за дълъг период от време. Личният живот ще е свързан с вълнуващи емоции и незабравими впечатления.

Рак

Събитията ще се случват според предположенията ви. На работното място ще се справите с много повече задачи от обикновено, защото сте вдъхновени и концентрирани. Ще впечатлите не само колегите, но и шефа си и в подходящ момент можете да поискате промяна на условията във ваша полза. Успехите и доброто настроение ще се отразят положително и на личните отношения.

Коментирай