Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 13 – 19 ноември 2017

Скорпионите да не пътуват

13.11.2017г. / 14 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Намалете темпото и инициативата. Прибързаните действия и решения ще са истинска „бомба със закъснител“. Наблюдавайте събитията, анализирайте, търсете реалното си място в тях и не очаквайте то да е централно. Колкото сте по-предпазливи, толкова по-лесно ще реализирате целите си.

Не се съмнявайте, че ще успеете, просто приемете този период като възможност за подготовка на бъдещите си постижения. Преценете възможността за дългосрочни инвестиции и пробвайте с малки суми. Не смесвайте деловите отношения с личните, резултатът няма да ви хареса.

Дева

Събитията ще се случват в рамките на предположенията ви. Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения, така че ще можете да си вършите работата с предпочитаното от вас темпо. Ще разполагате с време даже за спешните задачи, а хубавото е, че както колегите, така и шефовете ви ще са благоразположени и ще ви осигуряват необходимото съдействие, ще откликнат на предложенията ви за екипност.

Ползвайте познати и изпитани методи, към експериментите подхождайте по-предпазливо. Не разчитайте на допълнителни финансови постъпления, няма да ги получите. Личните отношения ще са спокойни.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Везни?

Везни

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното, но независимо от това на моменти може да усетите умора, отегчение, несигурност в самите себе си. Не драматизирайте излишно и не си внушавайте несъществуващи проблеми.

Създайте си равномерен ритъм на работа, редувайте с кратки почивки през еднакви периоди и, за да поддържате тонуса си, сменяйте професионалните задължения с любими занимания. Така или иначе никой няма да забележи, че сте се отклонили за малко от обичайния си график. Споделете тревогите с любимия човек. Ще ви окуражи и подкрепи.

Скорпион

Не тръгвайте на път, ако не е належащо. Проявете предпазливост, съществуват предпоставки за травми или измама. Контролирайте емоциите и проявете толерантност към хората, с които общувате и към грешките им. Никой не е идеален.

Въздържайте се от отговорни решения с дългосрочен ефект. Ще имате възможност да преодолеете личен конфликт. Може да е свързан с твърде бурен диалог, но затова пък резултатът ще е удовлетворителен и за двете страни. Не е изключено да получите допълнителни приходи, които е желателно да отделите като запас.

Коментирай