Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 13 – 19 ноември 2017

Скорпионите да не пътуват

13.11.2017г. / 14 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Няма да сгрешите, ако заложите на въображението и творческия си потенциал през тази седмица. Покрай обичайните дейности ще се наложи да се занимаете и с нещо ново, непознато. Запазете спокойствие, действайте последователно, с внимание към детайлите. Ще се справите сравнително лесно, ако преодолеете собствената си неувереност.

Никой няма да ви откаже помощ, даже напротив, околните с радост ще ви предложат съдействието си, което обаче не означава, че можете да разчитате на всички. Преценете обективно на кого можете да се доверите. Уважавайте желанията на близките си, за да не се стига до конфликти. Разходвайте финансите си пестеливо.

Козирог

Личните и професионални задължения ще се движат успоредно. На моменти ще се налага да промените първоначално заложените параметри по отношение на очакванията си, но като цяло резултатите ще удовлетворят и вас, и хората, върху които имат евентуално отражение. Не позволявайте на емоциите да замъглят разума ви.

Съчетавайте своите интереси с тези на близките. Няма да ви струва кой знае какво, но пък жестовете ви ще бъдат забелязани и високо оценени. Финансовото ви положение за конкретния период ще е стабилно.

Женски хороскоп за ноември 2017

Водолей

Постарайте се да довършвате започнатото. Никой не може да осъществи собствените ви замисли по-добре от вас, така че подхождайте отговорно и с увереност към всяка работа, с която сте решили да се захванете. Не обсъждайте идеите си пред широка аудитория, някой от присъстващите ще се опита да ги представи като свои.

За съдействие разчитайте само на най-близките си приятели или сътрудници. Новите делови контакти ще се окажат изненадващо ползотворни. Ограничете покупките до ежедневните необходимости и се въздържайте от прекалено големи дългосрочни инвестиции.

Свързани статии

Риби

Ще се наложи да отделите сериозна част от времето обгрижвайки някой от по-възрастните си близки. В тази връзка не са изключени и конфликти или поне обстановката ще е по-напрегната от обикновено. Проявете търпение, физическият дискомфорт често е съпроводен и с психическа нестабилност.

На вас се пада да направите първата крачка към помирението и да възстановите обичайното спокойствие и домашен уют. Разходите може да са малко повече от обикновено, но съвсем скоро ще попълните финансовите пукнатини.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай