Интимно

Любовен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017

Приятни емоции за Скорпионите

29.11.2017г. / 15 33ч.
Михаела Лазарова
Любовен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017

През последните дни на ноември романтиката може да бъде по-малко, отколкото ни се иска. Ще трябва да обърнем внимание на комуникацията. Ретроградната позиция на Меркурий и пълнолунието ще доведат до интересни събития. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовната магия за Овните ще продължи и през тази седмица. Искате още повече приключения. Копнеете за свобода, промени, за надграждане на любовния ви живот. Ако имате идея за пътуване, сега е моментът да поканите любимия човек или някого, който е привлякъл вниманието ви. Ако сте необвързани, романтичните перспективи са край вас, огледайте се.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще мислят извън рамките. Ще ви вълнуват въпроси свързани с пари. Бъдете внимателни при инвестиции и единни при взимането на решения. Ако се появят разногласия, прехвърлянето на вина не е добър вариант за комуникация.

5 неща, които не трябва да споделяте с партньора си

Близнаци

Близнаците ще проведат сериозен разговор с половинката си. Внимавайте как предавате мислите си, за да не останете погрешно разбрани. Наслаждавайте се на минутите заедно и отложете взимането на важни решения. Разговорите на сериозни теми бързо ще се превърнат в словесно бедствие. Ако сте необвързани, някой от обкръжението ви може да покаже интереса си към вас. Действайте бавно.

Рак

Точно когато мислите, че всичките ви романтични мечти ще се сбъднат, Вселената ще ви изненада отново. Ако скоро сте срещнали някого, ще имате възможност да се опознаете с тази личност на по-дълбоко духовно ниво. Обвързаните Раци ще продължават да се радват на хармонията във връзката си, а тези, които търсят нова любов е добре да пораздвижат социалния си живот.

Коментирай