Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за декември 2017

Лъвовете може да намерят любовта

09.12.2017г. / 06 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Мисълта за предстоящите празници въздейства положително на настроението ви. Освежава ви и засилва присъщата ви привлекателност. Подсъзнателно със сигурност ще се възползвате от ситуацията, защото въздействието ви е толкова силно, че никой нищо не може да ви откаже. Е, едва ли ще ви повишат заплатата, но пък и няма да ви възлагат сложни задачи. Близките ще ви се радват искрено, а необвързаните може да се простят с ергенския живот точно в новогодишната нощ.

Дева

Празниците с обичайния си блясък ще ви освежат и заредят с оптимизъм, но в делничните дни ще се наложи да се справите с някои илюзии, подтикващи ви към грешни решения. Ако изведнъж ви хрумне, че работата ви е скучна, живеете с неподходящия човек или част от приятелите ви отегчават, не бързайте да се самосъжалявате, нито да споделяте тревогите си с когото и да било.

Интуицията ще ви подскаже дали трябва да навлезете в следващата година с рязка промяна или ще е достатъчно да си организирате някакво пътешествие, за да прогоните тъжните мисли.

Какъв ще бъде късметът за китайските зодии в годината на Жълтото земно куче

Везни

Няколко интересни предложения ще нарушат обичайния ви ритъм. Част от тях ще са свързани с развлечения, а друга част с професионалното ви развитие. Не е изключено в тази връзка да се срещнете с хора от миналото, които не са ви особено приятни, но се постарайте да запазите спокойствие. Благодарение на тях ще реализирате свое старо желание и ще си дадете сметка за темпото, с което се променя действителността. С личните отношения и финансите проблеми не се очакват.

Скорпион

Като за последно през тази година ритъмът на работното място сериозно ще се покачи. Наличието на няколко празнични почивни дни ще ви е „добре дошло“. Отделете време и организирайте развлеченията си предварително. Осигурете си подходяща компания и помислете за духовните си необходимости. Ако не можете да се справите сами, то оставете се в ръцете на любимия човек.

Така ще си осигурите двоен ефект – хем ще ви е наготово, хем ще има изненада. За разлика от чувствата финансите ще са леко в дефицит. Независимо от това е по-добре да се въздържате от кардинални промени.

Коментирай