Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 18 – 24 декември 2017

Уют за Близнаците

18.12.2017г. / 16 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В седмицата на Бъдни вечер ще трябва да запазим повече спокойствие. Добре е да обмисляме делата си, да правим точни сметки, но и да вярваме повече в себе си. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Желанието ви да подготвите празниците по най-добрия начин е прекрасно, но вариантът да го направите е единствен, а именно да съчетаете своите действия с тези на близките. Не действайте на принципа, че целта оправдава средствата, защото ще предизвикате сериозна съпротива. На част от близките ви им е необходимо време, за да свикнат с новостите и е желателно да им го осигурите. Личните отношения ще са спокойни, ако не прекалявате с разходите.

Любовен хороскоп за 18 – 24 декември 2017

Телец

В последния момент може да получите интригуващо предложение за пътуване по време на празниците. Проверете информацията обстойно и споделете с приятели, които имат повече опит. Може да се окаже уловка, която да развали не само празника ви, но и отношенията с любимия човек.

Въздържайте се от спорове по време на фирменото или някакво друго парти. Финансовото ви положение е стабилно и ако искате да остане такова, не бива да угаждате на всички капризи на близките ви и най-вече на децата.

Годишен хороскоп за 2018-а година

Близнаци

Енергетиката ви е стабилна, финансовото състояние – също. Ако съчетаете по подходящ начин качества като пресметливост и добра организация ще напреднете значително. Ще успеете да довършите именно задачите, които до момента са ви затруднявали и да докажете уменията си убедително.

Оставете инициативата за подготовката на празниците в ръцете на близките си, а вие участвайте само при необходимост. Те ще са доволни, вие ще сте бодри, обстановката у дома ще е уютна.

Рак

Приемайте новостите с интерес, а не с подозрителност. Част от събитията преди празниците ще се окажат непознати за вас, но ако сте готови да преодолеете прословутата си мнителност ще установите, че имате изгода от тях.

Ще си осигурите информация, благодарение на която ще изпреварите конкурентите си и ще усвоите нови методи на работа, благодарение на които ще коригирате старите грешки. И понеже на Коледа се случват чудеса, може да не ви се вярва, но ще се наслаждавате на горещи любовни емоции.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати