Всичко за зодиите

5-те зодии, които най-ревностно пазят приятелите си

Кои са тези самоотвержени зодиакални знаци

31.01.2018г. / 17 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Да имаш приятел, за когото си сигурен, че ще направи и невъзможното, за да те защити, е истинско богатство. Приятелите правят света по-красив, нали?

Чудесно е да знаеш, че си обичан и ценен, а още повече ревностно защитаван и обгрижван.

Някои зодии имат специално вродено отношение към приятелите си. Ако някой има за приятел някоя от изредените по-долу зодии вероятно може да потвърди тяхната самоотверженост спрямо приятелите.

Кои са зодиакалните знаци, които най-ревностно пазят и закрилят приятелството си?

Лъв

Лъвът е царят на животинския свят. За него обкръжението му е всичко на света. Той е любезен, приятелски настроен. Един Лъв винаги ще намери начин да насърчи приятел в труден момент или когато трябва да достигне пълния си потенциал.

Лъвовете са ожесточени, когато трябва да предпазят или защитят семейството и приятелите си. Те са готови да се впуснат в неравна битка и дори няма да попитат кой е прав и кой не – тутакси ще заемат страната на приятеля си.

5-те най-лоши навика на всяка зодия

Ако имате Лъв за приятел ще се убедите, че от него можете да получите не само закрила, но и добър съвет, когато ви е нужен.

Това, че Лъвовете се хвърлят в защита така самоотвержено не означава, че не се страхуват от конфронтации, напротив. Просто са готови да превъзмогнат себе си и собствените си страхове в името на приятелството и семейството.

Телец

Въпреки че Телците са предимно интровертни, когато става дума за хора от обкръжението им стават неузнаваемо свирепи. Щом трябва да бъде защитен или подкрепен близък до Телеца човек, той е готов на всичко, за да му даде цялата си защита.

Телците са изцяло посветени на приятелите си. Готови са да направят всичко, в името на техния комфорт. Обичта на приятелите Телци никога не избледнява, освен ако не ги предадете. Тогава върху вас ще се стовари целият им гняв.

Телецът обича сигурността. Той предпочита всичко в живота му да е позитивно, именно затова се обграждат и с такива хора, които ревностно пазят. Така поддържат равновесието и хармонията в живота си.

Как Жълтото земно куче ще повлияе на отделните зодии?

Когато хармонията е нарушена в живота на приятел на Телеца, той също се притичва на помощ. Ако не го направи, неговата хармония също страда.

Ето защо Телците постоянно се обаждат на приятели и близки, само за да проверят как са, дали всичко е наред, имат ли нужда от нещо. Те са едни от най-грижовните в зодиака.

Рак

Раците са домошари. Те обожават домашния уют и заради това си подбират приятели, които считат за свое семейство. Те са много майчински настроени към своите близки и са готови да ги защитават на всяка цена.

Ракът е известен с това, че има нужда да защитава нещо – близки, хора, каузи, беззащитни животни. Той е Майка Тереза на зодиака. Неумолим е, когато стане въпрос за услуги, заеми, помощ. Дори няма да иска да му ги връщате. Той приема помощта към другите за свой дълг.

Коментирай