Всичко за зодиите

Трите зодии, които са най-големите гадняри в зодиака

Сред тях ли сте?

05.02.2018г. / 13 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички зодиакални знаци са различни. Колкото и общочовешки качества да се срещат във всеки един от нас, някои типични разлики ни правят толкова разнообразни по характер.

Измежду всички 12 зодии има 3, някои от представителите на които се открояват като истински гадняри. Те не се интересуват какво мислят другите. Правят каквото си поискат без да се замислят особено дали нараняват някого с думи и действия.

Тези своеобразни бандити играят по собствените си правила. Не очаквайте от тях да се придържат към това, което всички останали правят.

5-те зодии, които най-ревностно пазят приятелите си

Тези зодии са трудни и безкомпромисни. Безстрашни бунтовници по природа, те ненавиждат правилата и установения ред.

Понякога дори са лесни за разпознаване – кожени якета, татуировки, остри думи и погледи.

Кои са трите зодии гадняри в зодиака?

Лъв

Лъвът винаги е прав. Той прави точно това, което иска. Не слуша нечие мнение, а само и единствено собствените си правила. Готов е да отиде далече в действията си без да мисли за последствията. Така често Лъвовете нараняват близките със сприхавостта си.

Ако Лъвът не е съгласен с нещо, той моментално изразява мнението си, понякога дори доста грубо. Той просто не се интересува какво ще кажат другите и какво ще си помислят за него.

Обича да нарушава правилата, да се бунтува срещу тях. Лъвовете са упорити, но смятат тази своя черта за решителност.

Лъвовете много обичат да дразнят хората около себе си. Имат вграден радар за слаби места и го използват право в десетката, което често наранява силно. Като огнен знак, Лъвът е много независим и има нужда от личното си пространство. Затова може да бъде много язвителен, когато близките му прекрачат границата.

Свързани статии

Стрелец

Стрелецът е тотален бунтар. Той може да бъде див и твърде свободолюбив. Не се съобразява с мнението на хората и е готов да противоречи яростно, ако не е съгласен. Склонен е към нарушаване на правилата.

Обича да се забавлява, а понякога и на чужд гръб.

Женски хороскоп за годината на Жълтото земно куче

Стрелците са болезнено откровени и честни. Няма да им мигне окото, ако трябва да ви кажат, че сте надебелели, че сте се облекли ужасно или че постъпката ви е отвратителна. Нетърпеливи са, неспокойни и склонни да пресилват нещата, когато искат нещо от някого.

Лесно губят самообладание и избухват за незначителни за околните неща. Злопаметни са и могат да помнят цял живот, ако са се почувствали наранени от някого.

Стрелците са активни по природа и бързо губят търпение и интерес. Така се държат и в приятелствата, и във връзките.

Могат да накарат човек да се отврати от високото им самочувствие, което при някои граничи с високомерие.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
-|- ( преди 6 години )
Бидейки водолей потвърждавам - гадно копИлИ съм :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )