Вдъхнови се с Константина Живова

Мисли за вдъхновение

За всеки ден

29.11.2016г. / 14 06ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Думите имат голяма сила. Те могат да ни мотивират, да ни наранят или смачкат като личности. Днес в рубриката ни „Вдъхнови се с Константина Живова“ чаровната водеща ще ви сподели няколко от любимите си мисли, които ѝ помагат да сбъдва мечтите си.

Забързаното ежедневие не ни позволява да се замислим за собствените си постъпки. Всеки от нас има моменти, в които се нуждае от време за вземане на правилното решение. Понякога губим стимул, залисани в ежедневните задачи и проблеми, и искрата за целеустременост и успех угасва по малко.

Психолози съветват да си водим записки за нещата, които искаме да осъществим, за целите, които си поставяме. А ние пренебрегваме именно тези съвети. Това, което трябва да знаем е, че когато визуализираме желанията си, те се случват по-лесно от обикновено, просто защото влияят силно и неосъзнато на нашето подсъзнание.

Затова споделям с вас няколко от любимите ми вдъхновяващи мисли на велики личности. Те са ги казали и има защо да си ги повтаряме, ако не всеки ден, то поне често.

„Времето ви е ограничено, така че не го губете, за да живеете нечий чужд живот“ Стив Джобс

Свързани статии

„Никога няма да прекосиш океана, докато не се осмелиш да изгубиш брега от очи“ – Христофор Колумб

„Ако вярвате, че можете, вече сте изминали половината път“ – Теодор Рузвелт

Успешните хора винаги търсят възможност да помагат на другите. Неуспешните хора винаги първо питат „А аз какво ще спечеля от това?“Брайън Трейси

 

Коментирай