Рецепти

Пържоли със сос от бира

Бързи и вкусни

25.04.2017г. / 09 30ч.
Аз жената
6 тънки свински пържоли
1/2 ч.ч. бира
3 скилидки чесън
2 глави лук
2 филии черен хляб
1 с.л. брашно
1 с.л. олио
1 ч.ч. бульон
черен пипер

6 тънки свински пържоли 1/2 ч.ч. бира 3 скилидки чесън 2 глави лук 2 филии черен хляб 1 с.л. брашно 1 с.л. олио 1 ч.ч. бульон черен пипер

Пържолите се изпичат и се оставят на топло. В добре загрята мазнина задушете ситно нарязан лук и прибавете към него брашното. В купичка сложете филийките и ги залейте с бирата и бульона, след което ги прибавете към лука.

Овкусете с черен пипер и наситнения чесън. Сложете пържолите върху получената смес и ги оставете да къкрят заедно за около 7 минути на тих огън. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Снимка: Анатолий Попов

Вижте още:

Коментирай