Интимно

Мръсни думи в леглото спасяват брака

05.05.2010г. / 09 59ч.
Аз жената
Мръсни думи в леглото спасяват брака

Секси мръсотийки в леглото винаги са пикантни и възбуждащи, особено за мъжете. Да си шепнем мръсни думички под завивките е не само секси и повдига либидото, но и действа отпускащо. Леко перверзните думи в леглото ни помагат да отпуснем напрежението от битовото ежедневие и работата, твърдят психолозите. Затова не се свенете, а пробвайте!

Говорете си повече мръсотии в леглото, за да увеличите удоволствието от секса, е съветът на британски сексолози. Според тях перверзните думички стимулират мъжкия мозък да „дирижира” засилена тестостеронова секреция, която от своя страна увеличава желанието за секс сред представителите на мъжкия пол. Освен това, влизайки в тази непривична иначе роля - на секси мръсница, разнообразявате сексуалния си живот. Това със сигурност ще се окаже добре за брака ви или връзката.

Според специалистите, перверзните думи възбуждат най-вече господата, но действат секси и на нас, дамите. Затова малко разнообразие, от време на време, превръщайки се в лоши момичета, може само да ни е от полза в леглото!

***
Секс извън закона – странно и забавно
Мъжете искат секс, а жените...
Секс грешки, които не бива да правим

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
ta6ka ( преди 11 години )
mapravo da vigo napi6a 4e ste nai ne6tasnici po cqlata vselena i na varbovka ne6tasnici
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
dimitrova ( преди 11 години )
0 rate up comment 3 rate down comment
Иман ( преди 11 години )
Това са глупости. Кой е постнал тази простотия тук?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
Петър ( преди 11 години )
Дайте нещо за обзавеждане, градина, природосъбразен начин на живот, колоездене и хайкинг, по-интересни готварски рецепти или ресторанти, художествени занаяти, екскурзии и др. Преди имаше по-интересни неща.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар