Интимно

5 сигурни знака, че си влюбена

07.09.2010г. / 13 13ч.
Нина Иванова
5 сигурни знака, че си влюбена

Един от най-често срещаните въпроси, които си задаваме е: Как да разбера, че съм влюбена в него?

Любовта е красиво чувство, най-вече защото ни кара да бъдем по-добри, да даваме всичко от себе си и да получаваме също толкова голяма доза емоция от партньора. Но с какво се отличава любовта от обикновеното привличане? Ако сте съгласни със следните 5 неща, то вие със сигурност сте влюбена, влюбена и влюбена :)

1. Партньорът ти те кара да се чувстваш специална и единствена за него.

2. Понякога се случва да го изревнуваш, но ти минава бързо и е било заради нещо незначително. Сигурен знак, че изпитваш дълбоки чувства към него е, ако му имаш доверие и знаеш, че няма да те предаде.

3. Най-спокойна се чувстваш само, когато си с него. Всеки един миг, когато сте заедно, се чувстваш сигурна и защитена, заради неговото присъствие до теб.

4. Партньорът ти никога не те кара да избираш между него и близките ти/приятелите. Винаги ти оставя лично пространство, което да посветиш на другите си любими хора, без които не можеш.

5. Сексът е прекрасен! Нямаш никакви притеснения и задръжки в леглото с него. Доставяте си взаимно удоволствие и това ви кара да се обичате още по-силно.

Да-а, ако вашите чувства и мисли съвпадат с по-горните признаци, вие сте влюбена до уши. Насладете се на емоцията!

* * *

Направете си тест - Влюбен ли е в теб?
10 признака да разберем, че той е влюбен
Какво кара мъжът да се влюби?
Няколко причини да го обичам

Коментирай