Интимно

Оргазъм – мисията е възможна!

31.01.2011г. / 11 31ч.
Аз жената
Оргазъм – мисията е възможна!

За жените мисията да достигнат до мечтания съвършен оргазъм, винаги е била по-трудна, отколкото за мъжете. Заради физиологията ни, която изисква повече подготовка и емоционална настройка, оргазмът често е невъзможна цел. И все пак, как да изпитаме оргазъм, и то винаги, както мъжете?

1. Важно е емоционалното състояние

Никога не правете секс насила или по задължение. Ако сте в такава ситуация, не може да очаквате да изпитате оргазъм. За достигане на сексуалната кулминация, е необходимо да сте възбудена или поне в еротично настроение. В обратен случай ефектът няма как да е положителен, поне за вас.

2. Позите

Доказано е, че жените достигат до оргазъм в 90 % от случаите чрез клитора, тъй като той има над 4000 нервни окончания, които възбуждат. Затова е много важно да подбирате позите, при които има по-голяма стимулация на клитора, за да достигнете връхна точка на "кипене"...

3. Любовната игра

Не винаги любовната прелюдия е задължителна за оргазъм, но като че ли в повечето случаи, когато жената е предварително подготвена, е по-лесно достигането му. Мъжете традиционно не си падат по "ордьовъра", а държат директно да минат на основното ястие - сексът. Ваша работа е да го убедите с всякакви средства от еротичен характер, че любовната игра не само си заслужава, но и понякога може да е по-възбуждаща...

4. Говорете

Не прекалявайте с приказки в леглото, освен ако не са насочващи към достигане на различни точки на удоволствие. Все още не сме развили уникални телепатични умения, затова няма как да знаем какво точно се харесва на партньора ни и обратно. Когато той не се справя в леглото, може да го насочите, без да нараните егото му. Но няколко "подсказвания" къде и как няма да навредят, а напротив, ще ви доведат до мечтаната цел - оргазъм!

Прочетете още:

Коментирай