Интимно

Сексуално образование с пениса Кънчо

06.03.2012г. / 15 29ч.
Аз жената
Сексуално образование с пениса Кънчо

Новата диплянка „Приключенията на Кънчо“ ще учи на сексуална култура тийнейджърите или по-точно – как се слага презерватив. В нея главен герой е пенис на име Кънчо, а текстът е с весели рими като:

„Кънчо се събуди, готов да се труди“
„Известен щурмовак съм аз, изпълнен съм с енергия и страст“
„И накрая запомни: С дрешка винаги бъди, щом любов ще правиш ти!“

От Столичния РИОКОЗ обясняват, че идеята е била „да се подсеща, че презервативът е за това да бъде употребяван, а не е балон, който да се надуе в клас и всички да се смеят“.

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Абсурд е Барабанчикът в похода към комунизма Пеньо Пенев да спише една порнопоема! Същото се отнася и до Димитър Мустакерски - агент на ДС и ГРУ! Остава обаче версификаторското хасковско, прогимназиално *** М.К., комуто асистират пияницата художник Петър Толчев и още по-големият пияница, кръчмарският оратор из хасковските кръчми Димко Оцев!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
георги шаренков ( преди 8 години )
Уви! Пеньо Пенев не е автор на въпросната поема, а някакъв прогимназиален хасковски ученик, който по време на пубертета си бил обладан от такъв неописуем стихоплетнически нагон, че местният, иначе твърде талантлив хасковски художник Петър Толчев, му внушил идеята и сюжета в стихове да се опишат сексуалните подвизи на един абсолютно измислен от художника образ, с хептен прозаичното име "Кънчо", който по онова време на Червенковския аскетичен комунизъм става твърде популярно четиво, като преписите са в хиляди екземпляри! Що се отнася до Пеньо Пенев той никога не е писал поезия и проза със цинично съдържание! Тъй че приписваното му от разни пишман литератори и откровени простаци авторство на "Кънчо" е обида за паметта на този извънредно талантлив поет, който се самоуби именно поради циничното лицемерие, сред което живееше!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Yordanka ( преди 11 години )
Shokirana sum i sum vuzmutena ot ideyata na zdravnoto ministerstvo da otpechata takava patetichna diplyanka.Maika sum na 3 detza i sum protiv podnasyaneto na takuv vid informatziya na tineidjurite po takuv prostashki nachin.Zashto nikoi ne nasurchava podrastvashtite kum vuzdurjanie ot bezrazboren seks,a prosto taka im se podnasyat prezervativi pod nosa,vse edno che e parche torta!Otvratitelno otnoshenie i pulna bezotgovornost!!!Ami da,taka e po-lesno otkolkoto da razgovaryame po-seriozno i za posledstviyata ot rannite seksualni vruzki.Takova moralno padenie e v nashata Bulgaria,che zdrave mu kaji!A koi poema otgovornost za tova?Nikoi!!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Кънчо К. ( преди 11 години )
Според мен автор на тази прекрасна поема е Пеньо Пенев - така е само светло бъдеще и оптимизъм не може, трябва си и първичен секс.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 3 rate down comment
Поемата ( преди 11 години )
Поема за Кънчо ПуткодеровС морала да започнем братя,морала туй си е морално всеки плод е на ебнятабащата майка му ебалНапрягал черната й пичкасренощ по цели часоветъй както вършили са всичкипрез тия дълги вековеПривърженик съм на моралаи тача моралиста строгтой винаги за идеалазапочва с първия урокНо за да водим чиста сметкаи да не бъда толкоз сухще кажа, че моралистаразбира се не е евнухТой може сълзи са пророниза разпиляни младинино как природните законимогъл би тук да измени?!То казва - не, това е низкоморала то ще погребе!Ала на всеки му се искана нему също му се ебеИ все пак знам, той ще псувано тук под нашето небедокато свят светувачовечеството ще ***!*** се бедни и имотниот древността до тоя векЕбат се хора и животниот всички най-*** човекЕбе каквото му попадне,красива, грозна и неважнаебе сред нощ, *** по пладнедокато хуйчето му спаднеЕбе, забива, не преставаебе отпред, *** отзадДокато *** му ставаусеща се щастлив и младА, този що ни хули скритоот где дошъл е на света?Той нека сам да се запитане е ли клецал през нощта?И нека сам си отговорикаква я хуйовата мощи колко милиона хораебат редовно всяка нощ.и продължава все в тоя дух:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Кънчо ( преди 11 години )
А колко ли още ще се възмутите, ако разберете, че от десетилетия насам има един автор Кънчо П***одеров, който има такава една вулгарна поезия, че можете да се изприщите. Едва ли организаторите на тая кампания не са чували за него.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
майка ( преди 11 години )
Безумие! Даже децата се смеят на Здравното министерство! Що за хора работят там. Както предположи Бареков - дори хората с име Кънчо ще могат да ги осъдят, защото може да ги майтапят по улицата "О-о-о, здрасти, Кънчо!"
отговор Сигнализирай за неуместен коментар