Интимно

Графикът за секс спасява брака

27.09.2012г. / 10 59ч.
Нина Иванова
Графикът за секс спасява брака

Никога не свързваме любовта с нещо, което се прави по план. Но в една дългогодишна връзка, в която страстта отдавна е отшумяла, понякога се налага да правим предварителна подготовка, дори и за секс, защото това наистина може да спаси връзката.

Седмичен график за секс, сигурно звучи доста скучно на необвързаните, но хората с дълъг брачен стаж могат да го разберат.

Липсата на време през седмицата, хилядите ангажименти в работата и най-вече заниманията с децата изпиват силите ни за каквато и да е романтика и еротика. Затова понякога не е зле да организираме сами план-график за интимни вечери с половинката.

Ако това ще освежи връзката и ще ви осигури време насаме с партньора, действайте. Направете такъв график още този уикенд. Планирайте задачите през седмицата и си осигурете поне една вечер, в която да оставите децата я при някоя баба, я при услужлива приятелка. А пък вие ще върнете услугата друга вечер. Така ще намерите време само за вас и любимия, ще направите мечтаната вечеря на свещи и ще бъдете от значение само вие.

Подобен график наистина може да спаси брака ви, колкото и странно да изглежда на пръв поглед. Но докато не пробвате, няма как да разберете, нали?

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай