Интимно

Отново на среща: Забравя ли се любовната игра?

Как да започнем запознанство и флирт с интресен мъж

01.10.2012г. / 12 36ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

8 урока по преговор на любовните срещи

След приключване на дълга връзка, развод или ако никога не сте се женили, тръгвате на срещи. Ще можете ли пак да флиртувате, забравя ли се азбуката на любовната игра?

Изглежда страшно и объркващо. Не знаете откъде да започнете, какво да кажете и направите. Ето какво може да ви помогне.

1. Бъдете естествени – Преструвките не помагат, искреността е най-големият ви коз.

2. Общуването е удоволствие – ако излъчвате позитивизъм, отсрещната страна ще ви отвърне със същото. Ако човекът не ви е приятен, намерете начин да прекратите общуването в самото начало.

3. Дръжте самочувствието на ниво – Вие имате богатството на личността си и всички хубави качества, заради които ви харесват приятелите.

4. Възрастта не е порок – Не мислете на колко години сте – за любовта и приятелството ЕГН-то не е от значение.

5. Дайте шанс на непознатия – Може би той/тя се притесняват също като вас или дори още повече. Опознайте другия, преди да решите накъде ще поемете.

6. Събития, които разбиват леда – Първата среща невинаги минава по мед и масло. Отидете заедно на екскурзия, посетете изложба, театър – всичко това скъсява дистанцията, сближава и помага за опознаването на двама души.

7. Пробвайте връзката онлайн – опитайте се максимално да разберете що за човек е той/тя – с телефонни разговори или онлайн общуване. Тогава срещата на живо минава по-гладко и спокойно.

8. Не класифицирайте връзката – Недейте да слагате етикет на връзката от самото начало – „само приятели“ или „секс приключение“. Бъдещето ще покаже.

За да придобиете увереност, гледайте филми на любовна тематика, прочетете книги със съвети, поговорете с приятели, за да си припомните азбуката на любовните срещи.

 

Прочетете още:

Коментирай