Интимно

Съблазняващият език на тялото

Бъдете фатална изкусителка като овладеете езика на тялото

02.11.2012г. / 13 53ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На въпроса какви свръхчовешки способности искат да имат, мнозинството от хората са отговорили, че би им било интересно да могат да четат мислите на останалите. Изкушаващо е да знаеш какво наистина минава през главата на събеседника ти по време на разговор – съвпада ли казаното от него с мислите му, честен ли е.

Общувайки, човек казва много повече, отколкото очаква. Речта предава много малък процент от това, което искаме да кажем. За да се разбираме, използваме и нещо повече – езика на тялото.

Веднъж успеете ли да разкодирате намеренията, които се крият зад всяко действие, няма да имате нужда от никакви свръхестествени сили. Нещо повече - успеем ли да го овладеем ние самите, ще можем да общуваме на подсъзнателно ниво със събеседника си. Най-интересно става, когато въпросният човек е мъжа, който желаем.

Косата на една жена е ключов елемент от арсенала й със средства за съблазняване. Когато сте на среща или на разходка, или просто разговаряте, пуснете косата си да пада свободно на раменете ви. Играйте си с кичур от нея, поставете я зад ухото си, гледайки желания мъж право в очите.

Когато сте седнали, скръстете краката си към него като се стремите да докоснете със своето неговото коляно. Физическият контакт или желанието за такъв стои в основата на привличането, затова малки намеци никому няма да навредят.

Усмихвайте се, но не постоянно разбира се. Участвайте емоционално в разговора, усетете неговите чувства и реагирайте адекватно в различните ситуации.

Ако стоите сама на бара, ритмичното движение на бедрата – нито твърде интензивно, нито твърде бавно, непременно ще привлече поне един представител от противоположния пол. Ханша е зона, на която мъжете трудно устояват.

Много често и мъжете използват езика на тялото, за да привлекат вниманието на жената, която са си харесали. Ако забележите, че срещу вас някой уж небрежно си оправя вратовръзката – стяга я или я разхлабва, или ако си оправя маншета на ръкавите... или ви гледа право в очите, то можете да бъдете сигурни, че този някой си ви е набелязал и иска да разбере доколко ви допада.

Коментирай
Свободно време