Интимно

Какво издават дрехите му на първа среща

Как да разкодираме личността зад облеклото и аксесоарите

30.12.2012г. / 13 01ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Можем ли с нещо да сравним часовете и минутите преди първа среща с любим или много интересен за нас мъж. Усещането е, че сякаш се движим на сантиметри от земята. А мислите препускат като северните ветрове – за какво ще разговаряме, ще се държим ли за ръце, дали ще хареса прическата ми... Прекарваме срамно дълго време пред огледалото в старание всичко по нас да е напълно перфектно.

Има обаче нещо, което не бива да пренебрегваме – да обърнем специално внимание на облеклото и елементите към него, които е избрал за първата среща нашият кавалер. Те могат да ни предадат скрити послания за личността, с която възнамеряваме да прекараме няколко месеца, години или... целия си живот.

Ето как според специалистите можем да разчетем тези послания.

Тиранти

Носейки тиранти, мъжете ни показват по свой начин, че считат себе си за по-различни и по-шик от останалите. Сигурно ще се опитат да омаловажат пред вас стойността на въпросния колоритен аксесоар, но имайте предвид, че са похарчили за него малко състояние, само и само да изглеждат така „класно“ на първата си среща с вас.

Гривна

Първото доказателство, че той е сантиментален. Познавате ли мъж, който носи гривна и тя няма за него дълбоко емоционално значение? Разговора около това малко бижу може да разтопи леда помежду ви в първите минути на срещата. Нека ви разкаже за гривната. От тази история може пък вие да научите какво го трогва и вълнува.

Чадър

На пръв поглед доста педантично и дори дребнаво. Но като се замислиш... Човекът си е направил труда да провери каква е прогнозата, че и влачи тази вещ със себе си през цялото време. Няма съмнение, че той обича да прави планове и е грижлив. Това последното важи с особено голяма сила, ако под чадъра има място за двама.

Копчета за ръкавели

Не само звучи, но и изглежда доста претенциозно. Малко мъже ги имат, дори и облеклото им да го изисква. Тази вещ е доста сериозна инвестиция и определено показва че той държи на външния си вид, както и че има претенции да знае мястото си в живота.

Слънчеви очила

Има ситуации, които налагат носенето им. Ако срещата е навън и грее ярко слънце, направо е задължително да се „скриеш зад тях“. Но ще се съгласите, че на първа среща е важно да се гледате един друг в очите. Ако той се държи така, сякаш папараците го дебнат зад ъгъла или си мисли, че очилата му придават тежест, не бързайте да сваляте картите си.

Шапка

Наистина има твърде много видове шапки и е трудно да съдите по тях за характера или качествата на мъжа, с когото се срещате за първи път. И все пак, ако се вгледате по-внимателно може би ще откриете по какъв точно начин той изразява себе си чрез шапката, която е избрал. Понякога тя направо „крещи“ за внимание.

Необходимо е да подчертаем, че е във ваш интерес да оцените по достойнство аксесоарите, които носи на първата си среща с вас избраникът ви. Да се облечеш в дънки и памучна риза е твърде лесно. Ако той е положил допълнително усилия, сложете му мислено няколко плюсчета, които ще са му от полза, когато правите след време равносметка и решавате дали той ще е вашата половинка.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 11 години )
Az niamam ugovorena parva sre6ta s milia mi BOKO , prosto za6toto o6te ne e do6lo li4noto ni vreme , za dvam ni A rabotna sre6ta s BOKO niama da dam , za da ne se sasipem v li4en plan za bade6tia si brak ,A i Boko ne nosi tiranti , a ima samo grivni4ka za zdrave-4ervena na liavata raka , S drugi maje sre6ti ne dopuskam !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар