Интимно

Добра храна – супер либидо

Храни, които помагат за продължителни ласки под завивките

22.08.2013г. / 10 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Здравословният начин на хранене помага да поддържаме тялото в добра форма. Добрата форма гарантира продължителни и приятни емоции под завивките. Сексуалното здраве изисква изучаване на неговата същност до най-малкия детайл. Към детайлите спадат и някои храни, богати на ценни минерали и вещества, които се грижат за либидото ни.

Ягоди

Антиоксиданти, богати на витамин С . Помагат за увеличаване количеството на сперма. Провокират мъжките фантазии, особено в комбинация с шоколад или сметана.

Свързани статии

Авокадо

Богато е на витамин Е, витамин В6, благоприятства притока на кръв. Мъжете, които имат сърдечни проблеми е по-вероятно да имат еректилна дисфункция.

Бадеми

Съдържат цинк, селен и витамин Е, които са важни за сексуалното здраве и репродукция. Цинкът е елемент, който помага за производството на мъжки хормони при мъжете и може да повиши либидото им.

Сладки картофи

Сладките картофи са богати на калий, който помага в борбата с високото кръвно налягане, което е свързано с по-висок риск от еректилна дисфункция. Богати са на витамин А и бета-каротин.

Сусам

Съдържа цинк, за който се смята, че допринася за сексуалното здраве. Стридите също са добър източник на цинк.

Коментирай