Интимно

Как да получим множествен оргазъм и да забавим еякулацията

Упражненията на Кегел за стегнати тазови мускули

27.05.2013г. / 15 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Добрите сексуални изживявания, които се стремим да постигнем всеки път, зависят от нас и от партньора ни. Знаем, че храненето и физическите упражнения са много важни. Те ни поддържат в добра форма. Но дали това, което правим е достатъчно?

Свързани статии

Може би сте чували за упражненията на Кегел. Тези, които подобряват тазовите мускули при жените и мъжете. А пробва ли ли сте ги някога? Казват, че редовните тренировки на тези мускули, спомагат за още по-голямо сексуално удоволствие.

При жените

Тренирането на тези мускули може да засили оргазмите. Ако по време на полов акт стегнете влагалищните мускули, това ви гарантира серия от оргазми и едно невероятно усещане за партньора ви. Ако все още не ви е ясно, как работи това упражнение, направете следното: легнете по гръб и поставете един пръст във влагалището си, опитайте се да стегнете мускулите. Усетихте ли? Ако сте усетили, значи намерихте вашите тазови мускули.

Правете всекидневно тези упражнения. Започнете с кратки тренировки с малко повторения, докато стигнете до 10 на ден. Хубавото е, че може да ги правите навсякъде и без никой да ви разбере, че в този момент „тренирате“. С всекидневни упражнения ще стегнете значително мускулите на влагалището. А когато дойде моментът, може да го приложите върху вашия партньор, който ще остане приятно изненадан.

При мъжете

Когато сте в банята се опитайте да спрете уринирането в средата на потока. Ако сте в състояние да направите това, значи сте усвоили техниката на Кегел. Правете тези упражнения, когато пикочният мехур не е пълен, иначе рискувате да получите неприятна инфекция от задържането на урината.

Честите тренировки при мъжете помагат за една продължителна ерекция, забавяне на еякулацията и невероятен край. Стегнете тазовите мускули за около 3 секунди. Повторете упражнението, без да се натоварвате излишно. С времето мускулите и при мъжете и при жените стават по-силни, а упражненията по-лесни за изпълнение. Така ще откриете способностите на своите тазови мускули и ще достигнете върха на удоволствието.

Коментирай