Интимно

Какво правят добрите любовници

Те винаги експериментират в леглото

30.05.2013г. / 15 40ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Sxc.hu

Снимки: Sxc.hu

Да си добър любовник е изкуство, което изисква известна доза предварителна подготовка. Такава подготовка често би могла да предотврати провала.

Свързани статии

Добрият любовник не само познава емоциите и желанията на половинката, но и е готов на експерименти в леглото, които да доведат и двамата до незабравими изживявания. Кои са основните стъпки на добрите любовници?

  • Добрият любовник винаги гледа да му е интересно.

Той планира срещите си и ги приема като приключение. Чакането на деня, в който ще прави любов, създава интерес. Освен това, предварително уредените срещи ни дават възможност да се подготвим максимално добре за нашето представяне, като премахване на нежеланото окосмяване, закупуване на секси бельо и какво ли още не.

  • Добрият любовник променя плана.

Когато двама души са заедно от дълго време, в определен етап на връзката им се появява рутината. Това е, защото ние сме си изградили определен модел и начин на живот. Сменете плана.

Добрите любовници винаги правят малки промени. Започнете от сутрешния душ. Вместо да се къпете сами, може да го направите с любимия човек. Вечер запалете ароматни свещи и си направете релаксиращ масаж. Хубава музика и еротични игри, които не сте пробвали досега също са част от списъка с техники на добрите любовници.

  • Добрите любовници търсят разнообразието.

Те винаги сменят и пробват нови пози в леглото. Никога не правят секс само в леглото. Те биха го направили вечер на балкона, дори през деня в парка, на пода, върху пералнята, срещу огледалото в спалнята. Освен това винаги могат да говорят свободно с половинките си за техните сексуални фантазии и да обсъдят нововъведенията в техния сексуален живот.

  • Добрите любовници могат да достигнат до множествен оргазъм или да поддържат продължително време пениса в състояние на ерекция.

Защото те често правят упражненията на Кегел за стягане на тазовите мускули.

  • Добрите любовници обичат да си правят секс маратони.

Как ви звучи вие и любимия човек да се усамотите цял ден на романтично място без техника и телефони? Да отпуснете телата и съзнанието си и да се отдадете на страсти и ласки...

  • Добрите любовници винаги заспиват заедно с партньора, но гушнати.

Контактът и близостта след секс са много важни за общата хармония в една връзка.

Коментирай