Интимно

Признаци, че той все още не е забравил бившата

Чувате постоянно името й

29.07.2013г. / 16 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Срещите с противоположния пол за вас са забавление, особено през летните месеци. Сърцето ви е отворено за нова любов, трепети и може би връзка. Някой е привлякъл вниманието ви и срещите с него не закъсняват.

Свързани статии

Обикновено питаме обекта на нашето желание дали е обвързан. Ако е, това автоматично ни поставя на второ място, а може би и още по-назад. Ако пък скоро е приключил връзката си, веднага започваме да се питаме дали на 100% е свободен, дали в сърцето му има място за нова любов.

Ето няколко признака, по които да разберете дали мъжът, с който излизате е готов за нови приключения или мислите му са все още в миналото на връзката му.

Чувате постоянно името й

Той не спира да говори за бившата си. Разказва истории и моменти, които са преживели заедно. Разказите му са емоционални. Това най-вероятно означава, че все още има чувства към нея.

Когато стане въпрос за бившата му половинка, той изпитва гняв

За жалост физическата раздяла невинаги успява да ни раздели емоционално с човека, с който сме имали връзка. Ако той все още се сеща за лошите моменти, които са имали, за постъпките спрямо него, със сигурност не е само его. Освен това изглежда депресиран и когато сте заедно него всеедно го няма.

Вие имате симпатии и интерес към него, но той ви приема като най-добрата му приятелка и е готов да излее болната си душа пред вас.

Сравнява ви с бившата

Връзката ви е отскоро и върви нормално. До момента, в който не започне да ви сравнява с бившата половинка. Когато става въпрос за кухнята, домакинството, леглото, визията. Дали не копнее за нея?

Когато бившата му не е взела всичките си вещи от жилището му

Живели са на семейни начала, но при него все още има нейни вещи. Те не само ще му напомнят за нея, но и са повод отново да се видят.

Забеляза ли сте, че постоянно следи какво публикува тя в социалните мрежи. Може да не комуникира с нея, но не изпуска къде ходи, с кого се е снимала.

Когато тя му позвъни той се отдръпва встрани, за да говори с нея. Разговорът е продължителен и след него има промяна към вас.

Както повечето жени, така и вие сте решили да се поровите в мобилния му телефон. Оставате неприятно изненадани, защото намирате любовни SMS-и от бившата му пратени само часове по-рано.

Посещавате заведение и там е бившата му приятелка. Той променя изражението на лицето си, става нервен, напрегнат има признаци на мъж, който е заинтересуван от тази жена.

Може да намерим още хиляди причини, които да събудят безпокойството ни. Те винаги ще ни карат да се съмняваме, да търсим и ровим истината. Тя е пред нас самите, само трябва да свалим розовите очила и да погледнем трезво на нещата.

Коментирай
Свободно време