Интимно

Кои цветове в спалнята подобряват секса?

Лилави чаршафи = повече секс

05.08.2013г. / 14 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: architectureartdesigns.com

Снимка: architectureartdesigns.com

Знаем за съществуването на различни видове терапии. Терапии с музика, смехотерапия, терапия с цветове. Проучване, направено сред 2000 мъже и жени показва, че количеството на секса има отношение към цвета на спалнята и спалното бельо. При чаршафите също така има значение и тяхната материя. 

Свързани статии

Първите позиции заемат коприната и памукът. При цветовете водещи са лилавото, синьото и червеното. Ето кратка характеристика на предпочитанията и това как изборът на цветове влияе на сексуалния ви живот.

Червено

Хората, които обичат червено са склонни да бъдат тигри в леглото. Те изпитват максимална наслада от секса. Падат си по грубите игри и продължителния секс.

Лилаво

Това е царствен цвят. Представителите на двата пола, които са любители на всички нюанси на лилавото са отдадени на партньора. Те се стремят  половинката винаги да остане доволна от половия акт. 

Черно

Тези хора харесват перверзиите и извратения секс. Често обаче, изпадат в депресии и се чувстват самотни. Според криминални психолози сексуалните престъпници предпочитат именно черния цвят.

Зелено

Свеж и невинен подход в секса. Жените, които харесват зеления цвят, правят любов като девици. И двата пола, които го предпочитат  за спално бельо или интериор на спалнята са нежни в леглото.

Розово

Тези хора обещават много, но не спазват изцяло обещанията си. При дамите се наблюдава една фалшива женственост, а мъжете са непостоянни в отношенията с нежния пол.

Оранжево

Тези, които предпочитат цветовете на портокал, не спират със сексуалните фантазии. При тях винаги се въртят идеи за сексуални игри и нови преживявания. За тях е много важна сексуалната игра. Обичат да говорят нежно на половинката по време на полов акт, но не са изключени и по-мръсните думи.

Кафяво

Харесвате кафяво? Значи вие сте от тези, които могат да правят денонощно секс. Романтици, които постоянно демонстрират чувствата към партньора си. Но и много чувствителни натури.

Сиво

Това е цветът на нерешителните хора. Гледат на секса като нещо, което облекчава половия им нагон. Не правят любов. Няма топлина между телата и душите. Просто секс и нищо повече.

Синьо

Искреност и нежност се крие в тези, които предпочитат синия цвят в спалнята. Подхождат елегантно в леглото. За тях правенето на любов е като изкуството. Те са вълнуващи партньори. 

Бъдете дъга от цветове. Ако романтиката е напуснала вашата спалня, променете я изцяло или част от нея. Добавете акцент, който отново да възпламени страстта между вас и половинката ви.

Коментирай