Интимно

Кои въпроси са "забранени" на първа среща?

Някои от най-неподходящите въпроси за първа среща

29.08.2013г. / 14 21ч.
Михаела Лазарова
Първа среща в парка  Снимка: Sxc.hu

Първа среща в парка Снимка: Sxc.hu

Първите срещи обикновено са притеснителни и за двете страни независимо дали познавате човека от дълго време или се виждате за първи път. Притесненията са около това как да се облечете, какво да си поръчате за ядене и пиене в ресторанта, на какви теми ще си говорите и изобщо дали имате общи теми.

Често се случва вечерта да протича нормално и изведнъж да чуете въпрос, който да ви накара да се почувствате неудобно.

Когато отивате на така наречената официална среща адреналинът се покачва. В такива моменти човек може да действа импулсивно, емоционално и понякога с действията си или думите може да направи лошо впечатление. Затова е добре да знаете какво да не питате на първата среща.

Ето някои от най-неподходящите въпроси за първа среща.

Как изглеждам?

Никога не питайте за външния си вид  на първа среща. Това показва несигурност. Фактът, че сте там, в този момент значи, че все пак крият симпатии към вас. Ако отсрещната страна е по-смела, не са изключени и комплименти.

Колко деца искаш да имаш, когато създадеш семейство?

Този въпрос най-често го задават дамите. Това е много вероятно да изплаши силната половинка и втора среща да няма. Всякави въпроси, свързани с неговата сватба, деца и бебета са неподходящи.

Изневерявал/а ли си някога?

Хайде, нали не искате списък с всички предишни връзки и забежки? Не се ровете в миналото. Настоящето ще покаже този човек дали е подходящ за вас.  

Свързани статии

Мислиш ли, че семейството ти ще ме хареса?

 Момент! Ако нямате специална покана за гости, в което да се запознаете със семейството това звучи като самопокана. До края на вечерта има много време и човекът срещу вас може да не иска втора среща с вас. 

Кога ще правим секс?

Това, че сте се поцелували малко не значи, че той или тя ще скочат в леглото. Изненади винаги може да има, но определено е въпрос, който може да създаде лошо впечатление за вас. 

Каква сума получаваш като заплата?

Ако се интересувате от заплащането в съответния бранш, задайте по друг начин въпроса. Вероятно малко хора биха споделили тази информация на първа среща.

Какво се обърка между теб и бившия ти/ бившата ти?  

Отново напомняме, че миналото е минало, а настоящето е тук и сега. Дамите най-много се интересуват от това как е изглеждала бившата половинка, с какво се е занимавала и кой е виновен за края на връзката. За отсрещната страна това може да е незараснала рана. Изчакайте с този въпрос, когато дойде удобният момент, той сам ще сподели с вас.

И не на последно място, никога не критикувайте външния вид на човека срещу вас. Дръжте се на положение, ако той или тя не са ви приятни, просто повече не се срещайте.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Хаха ( преди 10 години )
ТъпоКога ще правим секс? Ми ако не са правили за какво излизат на среща
отговор Сигнализирай за неуместен коментар