Интимно

Как да разберете дали той е сериозен към вас?

Дава ви ключ от неговото жилище

09.09.2013г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Когато срещнете нов партньор в живота си, отношенията ви с него се развиват по различен начин, което е съвсем нормално. За тези дами, които дълго време не са имали сериозна връзка и биха искали трайни взаимоотношения, това е дълго чакан момент. Често в стремежа си да задържат човека срещу тях, допускат грешки и нерядко той се измъква тихомълком и повече не ги търси.

Това е така, защото въпреки, че излизате с някой и компанията ви е приятна за него, всъщност може да не търси отношения в дългосрочен план. Как да разберете дали човекът срещу вас иска сериозна връзка? Няколко съвета, които вероятно са ви познати, ще ви ориентират в ситуацията.

Харесва приятелите ви. Нормално е след като се срещате от няколко седмици да го запознаете с ваши приятели и да се събирате по-често в голяма компания. Винаги може да разберете дали на него му е приятно.

Изражението на лицето, поведението, комуникацията, всичко издава симпатии или пък не. Когато той харесва вашите приятели и няма нищо против да се срещате с тях, определено ще търси нещо по-сериозно от вас.

Той никога не закъснява за среща. Обикновено вие сте тази, която го кара да чака, защото той е точен до секундата. Ако все пак му се наложи да закъснее се реваншира с букет цветя.

Свързани статии

Той ви слуша. Познато ли ви е поведението на пасивния слушател? Той кима, погледът му не е фокусиран върху вас и като го попитате нещо обикновено не ви е чул. Вашият човек ви слуша с голям интерес. Слуша всяка история, разказ и това винаги се разбира, защото освен добър слушател е и добър комуникатор.

След като сте го запознали с вашата компания е ред и той да ви представи на неговите приятели. Ако това не се случи, вероятно няма да продължите дълго време да се срещате или пък сте втората жена.

Нормално е в едни отношения всеки да сподели интересите си, да ги обсъжда с другия. Когато той проявява внимание и любопитство към вашите и те са различни (донякъде) от неговите, вие сте повече от секс за него. Знаете, че когато някой обръща внимание на вашите хобита и интереси, значи сте привлекли вниманието на човека на друго ниво.

Е, може би е изненадващо за вас или го чакахте дълго време, но той ви дава ключ от неговото жилище. Това вече трябва да ви е убедило, че той е сериозен към вас и прави планове за бъдещето, в които сте и вие.

И не на последно място – не спира да ви се обажда по телефона. Романтично, нали? :)

Коментирай