Интимно

6 причини, които могат да ви накарат да използвате секс играчки

Използването им ще повиши вашата увереност

11.09.2013г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuetrs

Снимка: Reuetrs

Сексът е акт между двама (или повече) души изпълнен с много страст и експеримент. За да бъде винаги на ниво се нуждае от разнообразие. Най-често срещаното средство за постигане на такова разнообразие е използването на секс играчки. За някои двойки това все още е тема табу, но за други е нещо съвсем нормално. Дали е така? Да!

Използването на секс играчки в леглото, независимо дали сте с половинката си или мастурбирате, носи със себе си някои ползи. Вижте кои са те.

Помагат ви да се отпуснете от напрежението. Редовната самостоятелна стимулация помага за подобряването на кръвообращението в половите органи. Дават свобода на сексуалните ви фантазии и желания и могат да ви отведат на друго сексуално ниво.

Проучвания показват, че 70% от двойките, които използват секс играчки в леглото се чувстват по-силно свързани помежду си.

Тантрическият секс учи, че трябва да се наслаждавате на дългите и страстни моменти с половинката си. Сексуалната игра трябва да е разнообразна и дълга. Ето защо използването на секс играчки може да внесе малко разнообразие и да удължи това удоволствие.

Предлагат се големи разнообразия от модели секс играчки. Има такива, с които жената може да достигне едновременно вагинален и клиторен оргазъм, без значение дали сама си играе или партньорът й стимулира двете области.

Използването им ще повиши вашата увереност. Може да усещате всеки трепет на тялото си. Да усетите кое място е най-чувствително за вас и да го споделите с половинката си. Това ще разкрие нови и незабравими мигове между двама ви.

Когато решите да използвате секс играчките по време на полов акт те ще ви доставят двойно удоволствие. От едната страна ще усещате партньора си, а от другата-секс играчката.

И не на последно място не забравяйте да почиствате добре играчките преди и след всяка употреба.

Коментирай