Интимно

Знаци, които подсказват, че е време да сложите край на връзката

Липса на доверие....

25.09.2013г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

На всеки се е случвало да бъде влюбен в идеята да има хубава и хармонична връзка. Толкова влюбен в тази идея, че понякога не забелязва, че това са отношения, които е трябвало отдавна да приключат.

Съдбата винаги ви дава предупредителни знаци, че това не е човекът за вас. Обърнете внимание на някои от тях, които със сигурност ще откриете във връзката си и помислете дали има нужда да продължавате. Отговорете си на поредицата от въпроси.

Липса на доверие

Чувствате ли се сигурни в половинката си? Колко често проверявате телефона, чата в социалните мрежи? Вероятно имате причина да го правите. Може би е стара рана от изневяра или непрестанните опити на човека до вас да флиртува с други. Това не само е изморително, но и ненужно. Вие сте като в капан на собствените си емоции, за които вашата половинка нехае.

Ежедневни кавги

Те не са нещо нормално. Те винаги са следвани от обиди, крясъци, възможно е физическо нараняване.

Половинката ви подценява

Колко често човекът до вас се радва на успехите ви? Колко пъти попитаха за вашите идеи в професионален план. Добавете към това и незаинтересоваността към ваши хобита, интереси и предпочитания. Вие винаги сте поставени на второ място и никога не сте достатъчно добри във всичко, което правите.

Изолация от всички и всичко

Колко често излизате и се виждате с приятели, семейство и близки? Рядко, никога? Когато половинката ви е постигнала това да ви отдели от семейството ви и приятелите и не излизате често от дома, със сигурност трябва да прекратите тази връзка.

Свързани статии

Виновен без вина

Нормално е в една връзка да има спорове, понякога да се скарате. Когато вината е в отсрещната страна, но се опитват да изкарат вас виновни, връзката ви е базирана на виновни и невиновни, а не на любов. Много често мъжете се опитват да вменят чувство на вина. Не се поддавайте, а отстоявайте позицията си, когато сте прави.

Когато липсва компромис от двете страни

Балансът в една връзка се гради на доверие, любов, всеотдайност и компромис. Компромисът трябва да е взаимен процес, а не за сметка на щастието на човека до вас.

Всичко е само и единствено секс

В какви отношения се намирате? Сексът е прекрасно нещо, но когато връзката ви лежи само на него, това са празни отношения. Какво търсите от тази връзка? Ако е само секс и забавление, нека така и да си остане, но ако очаквате нещо повече, едва ли ще го получите. Сами сте в любовта си.

Коментирай