Интимно

5 от най-добрите места, в които може да срещнете любовта

За всички необвързани

14.10.2013г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Любовта може да се открие навсякъде и във всичко. Въпреки това, не всеки има половинка до себе си, с която да споделя хубавите и лошите моменти и да посреща предизвикателствата, които животът поднася. Тези, които търсят другата половина на сърцето си, се надяват във всеки един момент да го намерят.

Свързани статии

Никой никога не знае къде и как ще открие любовта. Едно е сигурно – на приятно пътешествие шансовете за флирт и нещо повече са по-големи. След Рим, Рио де Жанейро и Лисабон, вижте кои други дестинации могат да открият пред вас любовни трепети.

Кейптаун, Южна Африка

Живописна брегова ивица и планина, която се издига над града. Това е само част от красотата на града. В центъра може да се разходите из галерии, търговски центрове и популярни клубове, а вечер край брега може и да срещнете любовта.

Сидни, Австралия

Дните прекарани на плажа с коктейл в ръка и дъска за сърф ви гарантират приятни срещи и погледи на млади и красиви хора, готови да флиртуват във всеки един момент. Вечер може да се насладите на класическата музика в операта или да посетите някои от местните клубове.


Буенос Айрес, Аржентина

Буенос Айрес е място с особена енергия. Романтичен град, в който може да направите своите първи стъпки в тангото. Красиви улици и чудесни ресторанти с невероятна кухня.


Сан Франциско, Калифорния

Динамичен и красив град. Млади и красиви хора може да срещнете навсякъде. В баровете, по улиците и приятните паркове на града. Ако сте любители на сутрешния крос, може би точно тогава ще намерите и любовта сред всички, които започват деня си с малко спорт.


Лондон, Англия

Това е най-близката до нас от изброените дестинации. Докато дамите пазаруват из града и се радват на красотата му, не е изключено да срещнат някой красив английски ухажор. Вечерите са забавни, защото градът предлага приятни моменти в местните клубове и барове.

Снимки: Sxc.hu

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
li239 ( преди 10 години )
2 rate up comment 1 rate down comment
хахахахахахаааааааа ( преди 10 години )
е га ти платената статияяяяяяяяяяяя,леле мале....в лудницата Лондон имало крсиви ухажори,хехехе,е да има и профи *** основно,таман пристигнали и загорели за дърти англичанки-за другите не коментирам-реклама на курорти за МИЛИОНЕРЧЕТА,или застарели лели,дето любовта си я срещат където си поискат
отговор Сигнализирай за неуместен коментар