Интимно

Можеш да имаш щастлива връзка

Вярваш ли, че можеш и заслужаваш да имаш щастлива интимна връзка?

16.10.2013г. / 15 00ч.
Аз жената
Можеш да имаш щастлива връзка

Основната причина толкова много хора да са необвързани или да поддържат неудовлетворяващи ги интимни отношения с някого, е липсата на вяра. Те не вярват, че са способни да създадат отношенията, за които мечтаят. Не вярват, защото не познават щастливи двойки, защото са имали неуспешни връзки досега, защото родителите им не са били щастливи заедно, защото приятелите им също не вярват, и т. н.

Свързани статии

Всичко това са страхове, свързани с миналото, и ограничаващи вярвания, наложени ни от семейството и обществото. А това, в което вярваме, е нашата истина. Убежденията ни са толкова силни, че ни се струват като неоспорими факти. Толкова дълго сме си повтаряли „идеални връзки няма“, „трябва да се правят компромиси“, „всички добри партньори са вече заети“ и т. н., че сме убедени, че тези твърдения са абсолютната истина. Да, има неуспешни връзки, хората се разделят, но това не означава, че не е възможно да създадеш щастлива връзка. Има много щастливи двойки. Може би не ги познаваш или не ги виждаш заради твоите убеждения. Но те съществуват и ако си позволиш да повярваш и потърсиш доказателства за това, ще ги намериш.

Предлагам ти от днес да избереш да вярваш, че можеш и заслужаваш да имаш щастлива връзка. Опиши отношенията, за които мечтаеш. Представи си, че си със своя любим. Опиши как се чувстваш, къде живеете, какво правите. Напиши всичко, за което някога си мислела „ех, да можеше и на мен да ми се случи някой ден ...“. Пиши в сегашно време, все едно вече се случва. Предлагам ти да си направиш и табло на мечтаната връзка. Избери снимки, с които да визуализираш описанието си, и ги сложи на видно място. Можеш да ги изрежеш от списания и да направиш колаж или да създадеш електронно табло на мечтите на долния линк: http://www.oprah.com/spirit/O-Dream-Board-Envision-Your-Best-LifeTM .

Ще се радвам да ми изпратиш визията за твоята мечтана връзка на rarelifecoaching@gmail.com и да ти помогна да я превърнеш в реалност.

Имаш ли въпроси?

 

Ева

Ева Кулева, лайф коуч и ментор Rare Life Coaching, https://www.facebook.com/RareLifeCoaching

Коментирай