Интимно

Най-честите мотиви за изневяра

Скука!

22.10.2013г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Изневярата или измамата към партньора, често е измама към самите нас. Боли когато сме от губещата страна и рядко мислим за чувствата на половинката, когато сме от страната на кръшкащия. Рядко се замисляме какво всъщност ни тласка към това да потърсим на друго място ласки, внимание и забавление. Е, не всички, но много жени правят така. :-) Ето някои от най-честите причини, които правят някои жени измамнички.

Скука

Според учени тръпката трае от шест месеца до две години. Независимо дали е вярно или не, това е още един повод, който да ни подсети да търсим разнообразието във връзката. Да не спираме да изненадваме положително човека до себе си.

Изневярата като край

Не са малко тези, които искат да сложат край на взаимоотношенията с партньора си. Увлечени от нови емоции и любовни тръпки, такива жени тайно се надяват да бъдат „хванати“ и това да сложи край на старата им връзка.

Изневярата като отмъщение

Когато са ви изневерили, половинката ви е обидила и наранила, често жените прибягват до отмъщението изневяра. Дали не е твърде детинско и как бихте се чувствали след това?

Свързани статии

За повдигане на егото

По-често мъжете са тези, които трупат бройка и завоюват територия, за да повишат егото си. Дали не е вид комплекс?

След парти

За съжаление алкохолът наистина не прощава, но често бива използван за оправдание на изневярата, допусната след неговата употреба. Е, оправданието не се приема!

Отчуждение

Казват, че всяка връзка има критичен момент. Партньорите започват да се отчуждават, да разговарят все по-малко. Не се изслушват, не показват внимание и разбиране един към друг. Утеха намират в изневярата, защото често се отказват да се борят за любовта си.

По-малко секс

Децата, работата, напрегнатото ежедневие се отразяват рано или късно на сексуалния живот. Той или започва да се случва рядко, или се е превърнал в рутина.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Мария ( преди 8 години )
Признавам само една причина - влюбване! И за мъже, и за жени. Но за съжаление тази причина е рядкост, имайки предвид какво се случва около мен.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар