Интимно

Как да го спечелите още на първата среща?

С аромат на ванилия и...

24.10.2013г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Обикновено първите срещи са тези, на които решавате дали имате интерес да се видите отново с обекта на вашето желание. Подготовката на дамите за тези приятни мигове отнема повече време. Колебаете се какво да облечете, каква прическа да си направите и т. н. Е, има няколко основни правила, които дават успех на първа среща. Вижте кои са.

Бъдете забавна

Може да се познавате отпреди, но когато сте си уговорили среща, на която ще бъдете само двамата, ще отделите повече време на опознаването. Винаги печелят веселите и забавни дами. Комбинация от интелигентна и забавна жена винаги прави впечатление. Тъй като той ще ви поразпита за това с какво се занимавате, какви интереси имате и т. н., бъдете освободена в разговора.

Усмихвайте се, не задълбавайте прекалено много със себе си. Шегувайте се. Това ще го накара да се отпусне и да се чувства комфортно във вашата компания.

Докосване

Дали ще има целувка по време на първата среща, това вие решавате. Леко докосване по рамото, коляното, докато разговаряте ще наостри сетивата му.

Свързани статии

Нещо в червено

Повечето мъже са луди по този цвят и ненапразно. Червеното често се свързва с любовта, романтичните моменти, с горещ секс. Червено червило, червен маникюр, а може би и червена рокля. Не забравяйте и за най-горещия момент, който ще настъпи след време. Тогава бъдете с червено дантелено бельо.

Високи токчета

Високите токчета не само, че ще издължат визията ви, но и ще подчертаят вашите красиви женствени крака. Освен това мъжете се възбуждат от високи токчета, защото смятат, че това прави визията на жената по-секси.

Аромат на ванилия и....

Внимавайте с ароматите на първата среща. Не слагайте тежки парфюми. Вместо това нанесете аромат на цитрус, канела, ванилия или жасмин. Освен на шията сложете и малко на китките. Тези аромати побъркват мъжете.

Косата

Ако сте с дълга коса, оформете я с лек обем и нежни меки вълни. Играйте с косата си. Флиртувайте с него като не спирате да галите и отмятате красивите си коси. Мъжете харесват това.

Коментирай