Интимно

Защо жените харесват лоши момчета?

Не спазват правила...

27.10.2013г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

През различните етапи от живота си човек се впечатлява от различни типажи хора в любовта. На 20 любовта е една, на 30 се нуждаете от нещо, което да ви докосне дълбоко. Нещо, което никога няма да се промени. Част от израстването на всяка жена е това, че момичетата винаги ще са привлечени от лошите момчета.

Въпреки че знаят, че т. нар. лоши момчета не са подходящи партньори за създаване на семейство има нещо в тях, което примамва дамите. Освен чар, вижте какво най-често кара дамите да обърнат внимание на едно лошо момче.

Те са груби в изказа си

Лошото момче няма да ви спести нищо, което не му харесва. Ако роклята, парфюмът или гримът не са както трябва, той няма да премълчи. Съгласете се, че когато пазарувате с половинката, само и само за да напусне по-бързо магазина той ви казва, че дрехите ви стоят отлично. Честност, това искат жените, особено когато става въпрос за тяхната визия.

Те са дръзки

Лошите момчета знаят какво искат и знаят как да го получат. Ако искат да бъдат с една жена, няма да флиртуват с нея като всички останали, а ще покажат ясно какво очакват да се случи между тях.

Не се ангажират

Лошите момчета рядко се обвързват трайно, ето защо те са търсени от дамите, които искат неангажиращ секс. Те никога не гонят, обикновено жените са тези, които пленени от техния чар и освободено поведение тичат подире им.

Добри любовници

Казват, че ако една жена иска страстен, див и необуздан секс, трябва да си намери лошо момче. Лошите момчета са описвани като добри любовници, които могат да го направят навсякъде и по всяко време, а това определено възбужда жените.

Нарушават правилата

Да си в компанията на лошо момче понякога може да бъде и опасно. Лошите момчета често нарушават правилата, защото не обичат да бъдат ограничавани. С тях всеки момент е различен и повдига адреналина.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Димитър ( преди 10 години )
*** клишета са това,нищо повече.Всеки човек е строго индивидуален.Тоя,дето е писал статията,ако може да даде определение на понятието "лошо момче".
отговор Сигнализирай за неуместен коментар