Интимно

Как да подобрите сексуалния живот?

Пътуванията могат да заздравят връзката с партньора ви

30.10.2013г. / 13 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Влюбените двойки нерядко търсят начин да подобрят сексуалния си живот. Експериментите в леглото са добро решение, но според американско проучване има и друг добър начин да се сближите още повече с партньора си. Проучването е установило, че двойките, които пътуват заедно имат по-добри взаимоотношения и сексът при тях е по-вълнуващ.

Ако сте от тези, които досега по-често са пътували самостоятелно или с компания, но без половинката си, това е добър повод за промяна. Изследването е направено сред 1000 двойки и резултатите са категорични. Когато пътувате заедно с половинката си вие давате тласък на романтиката.

Свързани статии

Имате нови приятни изживявания свързани с пътуването, откривате нови неща за половинката си. Освен това екскурзиите са добър начин, с който да излезете от рутината на ежедневието. Повече от 80% от двойките са споделили, че пътуванията с партньора се отразяват благоприятно и заздравяващо на връзката им. Освен романтични, техните пътешествия се оказват и с много чувствен секс.

Ако все още не сте направили планове за предстоящите почивни дни имате време да планирате нещо ново и вълнуващо за вас двамата. Ако пък сте решили да си дадете по-голяма ваканция, ето някои красиви романтични места, които вероятно ще искате да посетите.

Коментирай