Интимно

Романите, които трябва да прочетете след „50 нюанса сиво“

„Историята на О“

05.11.2013г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

За тези, които вече са чели трилогията „50 нюанса сиво“ и са открили красотата на любовно-еротичния жанр в литературата, са следващите няколко предложения за книги на същата тематика. Те ще ви отведат в един друг свят. Потопени в техните дълбоки и истински любовни истории, ще ги прочетете на един дъх.

Свързани статии

Първото предложение е „ Адът на Гейбриъл“

Автор на книгата е Силвейн Рейнард. Историята разказва за живота на Гейбриъл Емерсън, който е професор, но нощно време се отдава на живот без задръжки, изпълнен с много удоволствия. Чаровен мъж, който използва тази си сила, за да постига целите си. Измъчван от тъмно минало, той е силно привлечен от дама на име Джулия. История с много страст, еротика и красота в отношенията.

„Открита пред теб“ е първата част на още една трилогия, която също като „50 нюанса сиво“ разгръща еротиката и любовните сцени в детайли.


Историята разказва съдбата на две ранени души, събрани от похот и страст. Еротична романтика, която ще ви накара да погледнете с други очи на любовта и секса. Останалите две части, които не трябва да пропускате са „Отразена в теб“ и „Опиянена от теб“.

„Историята на О“ с автор Полин Реаж

Това е завладяваща история, разказваща преживяванията на млада жена, отведена на едно необикновено място от своя любовник, ставайки негова робиня. Многобройни еротични сцени, които се разиграват в красив замък. Еротика, страст, любов и пълно подчинение в името на любовта. Не пропускайте тази история.

Общото между всички тези романи за любовта и „50 нюанса сиво“ е, че става дума не само за секс и страст. Разкрива се красотата на голите тела, красотата на душите на героите подвластни на любовта и желанието да задържат до себе си любимия човек. Любовните романи за пореден път доказват, че могат да въздействат положително върху любовта и секса. Книги с дълбок смисъл, които ако имате възможност четете заедно с вашата половинка. За тези, които предпочитат да четат на английски са романите „Rock Hard“ и „Slammed“.

Коментирай