Интимно

Романтични секс пози

За повече страст

28.11.2013г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Сексуалният живот често се нуждае от разнообразие, но между разнообразието и върховното изживяване не бива да забравяте романтиката. Често вечер, когато сме уморени след дългия работен ден, забравяме да бъдем отдадени на половинката си и сексът се превръща в рутина.

Затова споделяме тези три секс пози, които да върнат романтиката между двамата, да повишат положителните емоции и да подобрят сексуалния живот.

Поза ангел

Дами, тази поза ще ви отведе в небесата. След като с партньора си сте отделили достатъчно време на любовната игра, пристъпете към поза ангел. Легнете по гръб на маса, бюро или кухненски плот. Отпуснете се и подложете мека възглавница под главата си, за да ви бъде удобно. Партньорът ви трябва да застане между бедрата ви. Тази поза дава възможност за пълно проникване, а ръцете на любимия ще могат да галят през цялото време тялото ви.

Свързани статии

Поза докосване

Дамата трябва да легне по корем, но да е леко извъртяна на една страна. Партньорът й е между бедрата й. Тази поза също дава дълбоко проникване. Запазете бавното и леко темпо, а партньорът ви нека ви докосва по гърба и задните части.

Поза дзен

Легнете на спалнята един срещу друг. Бъдете максимално близо. Обгърнете се с ръце, нека телата ви се галят. Жената трябва леко да разтвори бедрата си. Поддържайте бавно темпо. Тази поза наистина доближава до вас романтиката. По-близо сте от всякога до половинката си. Не забравяйте и за ласките и думите, които иска да чуе в този момент партньорът ви.

Коментирай