Интимно

Тайните на мъжете, за които не подозираме

Или какво всъщност си мислят за връзките, секса и взаимоотношенията

03.12.2013г. / 11 40ч.
Илияна Николова
Снимка: sxc.hu

Снимка: sxc.hu

Женското сърце е дълбок океан от тайни. За силната половина от човечеството този факт е всеизвестен. Но, мили дами, не пренебрегвайте жестовете на настоящите или бъдещите си половинки – мъжете също имат своите малки тайни. Сега ще надникнем в техния свят, за да разберем какво крият и какво всъщност си мислят за жените...

Всички обичаме да се гушкаме

Това създава настроение и действа предразполагащо. Прегръдките на фона на приглушена музика сближават двойките и укрепват взаимоотношенията. Какво по-хубаво от това да притискаш любимия в прегръдките си, усещайки дъха му, единодушни са както жените, така и мъжете.

Всички се мислим за големи майстори в леглото

Мъжете са свикнали с мисълта, че самоувереността отваря всяка врата. Няма значение какво правиш – важното е да го правиш със самочувствие! Едва ли някой би оценил себе си като некадърник в леглото. Това обяснява защо колкото и да сме уверени в действията си, все повтаряме едни и същи грешки. Затова е важно двойките да говорят за това какво им е приятно. Така връзката става все по-вълнуваща.

Не прекалявайте с алкохола

Някои хора се превръщат в напълно различна личност като си подпийнат. Оставете половинката ви да ви опознае преди да се впуснете в алкохолни приключения заедно. Е, чаша вино на свещи винаги добавя уютна доза романтика! Само не отивайте твърде далеч.

Тежкият грим отблъсква

Мъжете обичат естествената красота. Ако дамите съумеят да подчертаят дискретно визията си, неминуемо ще спечелят мъжкото сърце. Наситените цветове или смесването на прекалено много палитри предизвиква други асоциации у мъжете, които започват да се питат дали на сутринта гледката от размазан грим ще ги връхлети със страшна сила.

На сутринта след еднократна забежка

Не се излежавайте един до друг, не си обещавайте да се чуете, ако намеренията ви са били само за една нощ. И двамата знаете, че няма да се повтори! Ако Той ви измънка, че ще ви се обади, не му вярвайте!

Спортът

Жените никога няма да разберат спортната мания на мъжете! Разбира се, някои дами обичат спорта. Това е огромен плюс в очите на мъжа. И въпреки това мъжката мания е несравнима с тази на дамите.

Сексът под душа се оказва прехвален, според много двойки. Плочките са хлъзгави, навсякъде има сапун... изобщо – банята влиза в графа „опасно място за интимности“!

Приемат лудостите ни

Мъжете приемат, че жените са „луди“, просто защото сме от различни планети! Или защото така е по-лесно, признават мнозина. Мъжката половина на човечеството предпочита да не отдава толкова голямо значение на анализа на жестовете на противоположния пол, за разлика от дамите.

Емоционалният багаж може да бъде пагубен за една връзка. Особено ако този „товар“ се изсипе върху половинката ви от самото начало. Момчетата нямат нищо против да изслушат проблемите на момичетата си, това им дава самочувствие, че ви осигуряват закрила. Но както всичко останало в големи количества, така и обсебването на любимия с емоционални терзания може да предреши фаталния край на връзката.

Секс на плажа?

Свързани статии

Още едно място, където двойките признават, че предпочитат да пийнат по едно питие, вместо да се впуснат в интимни игри. Този пясък влиза къде ли не! Това прави преживяването меко казано неприятно, понякога дори болезнено! Мъжете няма да си го признаят, но макар да фантазират за секс на плажа, те знаят много добре колко неудобен може да е актът там...

Заглеждат се непрекъснато

Бъдете нащрек, мили дами! Мъжете забелязват готините мадами винаги, независимо дали са обвързани! По всяко време! Някои мачовци успяват да го правят по-дискретно, други не чак толкова...

Взаимоотношенията са сложно нещо. Надали има някой, който да напише точната рецепта за любовна идилия. А и няма нищо лошо в загадъчността, стига това да не помрачи връзката ви. Искреността и неподправеното поведение понякога са трудно постижими, но постигнете ли ги, връзката ви се заздравява. Какво по-хубаво от това да бъдете себе си и да не играете фалшива роля във връзката си?

Коментирай