Интимно

Горещи секс пози за празничната нощ

Направете празника незабравим

30.12.2013г. / 16 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Сняг на парцали, топлина от камината, ароматно вино и страст в празничната нощ. Всяка двойка би искала освен всички други приятни емоции, съпътстващи празника, да има и един хубав и запомнящ се секс. За празника се постарайте повече и изненадайте любимия с нов аромат върху себе си, секси облекло, влезте в някой негов любим образ, купете масажно масло и разнообразете любовната игра. За да стане още по -горещо, не пропускайте и тези празнични секс пози.

Jingle balls

След вечерята и уютните и топли моменти край камината идва ред и на хубавия секс. За тази поза партньорът ви трябва да е легнал по гръб на леглото. Вие застанете върху него, само че с гръб. Бедрата ви ще обгръщат неговите крака. В тази поза и двамата партньори контролират ритъма. Докато възсядате любимия не забравяйте и да галите нежно неговите тестиси. Бельото в стил Снежанка е задължително.

Свързани статии

Поза елени

Тази секс поза ще ви доближи един до друг. Ще имате възможност да се насладите на върховно усещане и романтика. Партньорът ви е застанал на колене. Вие също, но с леко разкрачени бедра и с гръб към него. След като проникне във вас, той трябва леко да се отпусне назад, така че вие да седнете в скута му. В този впряг вие може да контролирате темпото, докато той ви е обгърнал нежно с ръце.

Като огън от камина

За да разпалите страстите и максимално да усещате възбудата на партньора си, а и той вашата, седнете на леглото или пред камината един срещу друг. Вашите бедра трябва да обгърнат леко партньора ви през кръста. След това поставете ръце около шията му. Тази поза позволява да се движите едновременно. Проникването е дълбоко, оргазмът разтърсващ и по този начин дамата стимулира максимално G -точката си.

Снимка: Reuters

Коментирай