Интимно

5 сигурни знака, че е луд по теб

Обърнете им внимание

05.12.2013г. / 14 00ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Ходенето по срещи, обвързването и връзките понякога могат да са толкова сложни! Трябва да внимаваме за много знаци и сигнали, да преценяваме жестове, думи... И всичките тези усилия, само и само да разберем дали човекът, по когото си падаме, ни отвръща със същото.

Ето някои сигурни признаци, че мъжът си пада по вас:

Всяка жена знае колко е неприятно с часове да чакаш да ти се обади, чудиш се защо не звъни все още, а си сигурна, че те харесва. Намираш оправдания, че е зает, че го е срам и какво ли още не... Всичко това са глупости!

Ако един мъж ви харесва, той ще направи всичко възможно, за да ви види в най-скоро време!

Свързани статии

Ако той иска да ви запознае с всички хора, които по някакъв начин присъстват в живота му – от майка му та чак до продавача от бакалията, това е неоспорим знак, че е лудо влюбен във вас.

Забелязва ли малките жестове, които правите? Спомня ли си, че сте споменали колко много харесвате някой изпълнител и изведнъж започва да говори точно за него? Мъжете правят това, когато искат да те впечатлят. Това трябва да ви подсказва, мили дами, че момъкът не сваля очи от вас!

Не само е запомнил интересите ви, а дори прави нещата по вашия начин – води ви на вечеря в любимия ви ресторант, пиете кафе в любимата ви кафетерия, в колата пуска любимата ви музика! С всички тези жестове ви подсказва колко силно ви желае и иска да се чувствате обгърната от вниманието му.

Той ви гледа... много... непрекъснато! Не сваля очи от вас. Гледа ви чак от другия край на стаята как си решите косата. Само мъж, който сериозно е хлътнал по вас би правил това. Той ще вложи цялата си енергия в това да ви свали на всяка цена!

Обръщайте внимание на малките знаци и лесно ще разберете кой наистина си пада по вас!

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
dcds ( преди 10 години )
v nachaloto e taka ,no sled izvestna vrazka spira da bude takav...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар