Интимно

Романтични подаръци за нея

Класика - бельо

19.12.2013г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Празниците наближават, а с това времето за избиране на подаръци става все по-кратко. Ако вече сте избрали подарък на половинката си, не пропускайте да го опаковате в стилна и подходяща опаковка, а също така и да приложите и картичка с послание. Но в случай, че сте затруднени с избирането на коледната изненада, предлагаме ви този кратък списък с романтични идеи за подаръци.

Романтичен уикенд за двама

Жените обичат да пътуват, затова организирайте едно романтично бягство в планината за уикенда. Ако имате повече време за ваканция може да посетите някоя красива европейска столица или екзотична дестинация.

Бижута

Бижутата са не само красива изненада, а могат да бъдат и романтичен подарък. Може да избирате между пръстени, обеци, гривни, колиета и часовници. Ако все пак решите да зарадвате дамата със стилен часовник, няма нищо по-романтично от това от вътрешната му страна да гравирате най -силните думи „Обичам те“.

Книги

Ако партньорката ви обича да чете, книгите са подходящ подарък. Купете литература на тематика, която я вълнува или любовно-еротичен роман, който да четете заедно. Това е едно нестандартно предложение за това как да прекарвате повече време заедно и как да подобрите сексуалния си живот благодарение на любовната литература.

Дамско бельо

Класическо, но не и изтъркано решение за подарък. Изберете нещо в дантела, с малки фини кристали. Цветовете нека бъдат черно, смарагд, пепел от рози, екрю и червено. Освен бикини, сутиен или ефирна нощница, помислете и за секси корсет, както и жартиери. Хубаво е бельото да бъде от сатен или коприна.

Свързани статии

Билети за концерт

Ако вашата половинка има любима група или изпълнител, който има предстоящ концерт, билети за двама ви ще направят наистина романтичен момента. Ако концертите са планирани в чужбина, но не и у нас, защо не помислите за кратко пътуване извън страната? Така ще посетите нова дестинация и ще отидете и на концерт.

Техника или нещо свързано с хобито

Всяка жена ще се зарадва на нов мобилен телефон, таблет и т. н. Ако хобито на половинката ви е фотографията, нов фотоапарат е подходяща романтична изненада. Не забравяйте, че има още много добри идеи за това как да направите празниците незабравими. Но начинът на поднасяне на подаръка прави момента специален, а не толкова самия подарък.

Коментирай