Интимно

Секс съвети за мързеливци

Как да поддържаме сексуалния си живот без много да се „трудим“

09.12.2013г. / 11 00ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Забавянето на темпото винаги е секси. Това е добре дошло за всички, които предпочитат да не си дават много зор в изявите под завивките. Всички имат моменти, в които просто не им е ден, нямат желание за „игрички“ или просто... ги мързи. Ако и с вас е така, предлагаме ви няколко съвета как хем да не хабите много енергия, хем да не се лишавате от нужната доза ласки.

Накарайте партньора си да седне в удобен и достатъчно широк стол, за да ви е удобно и на двамата. Седнете с лице към него, снишете се малко и започнете много бавно да движите бедрата си напред-назад. Това ще го побърка, сигурни сме!

Измислете си любовни игри! „Истината или се осмеляваш“ е подходяща игра за разнообразяване на интимния ви живот. По този начин научавате нови неща за партньора си, забавлявате се и подобрявате настроението си.

Свързани статии

Предизвикайте партньора си да поеме прехода от мисионерска поза към кучешката. Може само да повдигнете леко краката си във въздуха и да го напътствате как точно да ви преобърне по корем. Това е секси и забавен момент и дори не е нужно да правите нищо!

Ако нямате нищо против игричките за надмощие, това е подходящо за вас! Накарайте любимия да завърже ръцете ви за рамката на леглото с вратовръзката си, например. Това е страхотен начин да направите нещата още по-горещи. От гледката към голото ви тяло партньорът ви няма и да се усети, че върши цялата работа сам.

Лежейки рамо до рамо е чудесна позиция да използвате момента да повдигнете крака си към тялото му. Така ще му е по-лесно да проникне във вас странично. Вие ще си лежите, докато той проявява активност.

Сложете огледало в спалнята. Когато не ви е до секс просто заемете позиция върху партньора си и му покажете, че ви е интересно да гледате в отражението не съвсем перфектните ви тела. Вероятно това ще го смути и ще се опита да привърши нещата по-бързичко.

Гледайте порно заедно. Какво по-мързеливо от това да си лежите и да гледате телевизия в леглото? Дори и да не ви предизвика да се впуснете в бурни подвизи, поне ще знаете какви нови движения да опитате следващия път.

Изкъпете се заедно. И ако стоенето прави под душа е прекалено активно занимание за вашите вкусове, вземете вана. Така телата ви ще бъдат достатъчно близо, а и ще си лежите блажено, потопени в пухкавата пяна.

Използвайте секс играчки. Извадете любимия си вибратор и го използвайте заедно. Накарайте го да ви покаже по кои места обича да го докосват, докато лежите и го наблюдавате.

Коментирай