Интимно

Най-грубите грешки на първа среща

Сексът на първа среща е фалстарт в повечето случаи

12.12.2013г. / 14 00ч.
Нина Иванова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Излизането на срещи си е същинско изкуство. Да знаеш как да се държиш, така че хем да се харесаш на другия човек, хем да си привлекателен, но ненатрапчив, да си забавен, без да си смешен и умен, без да изглеждаш самохвално, си е цяло майсторство и ако научите триковете, трудно ще бъде някой да не иска да ви види отново. Освен правилните действия на първа среща, има и т. нар. седем смъртни гряха на срещите, които могат да ви отведат на пътя на самотниците много бързо. Ако не ви се пътува отново по този маршрут, поучете се от чуждите грешки и просто не ги повтаряйте.

1. Бързате към спалнята

Колкото и мъжете да казват, че ще се обадят след страхотния секс, който сте правили на първа среща, не го правят. Така че, ако вашето намерение е да му пуснете още на първа среща, то гарантирано втора няма да има. Освен ако не ви се обади за секс, разбира се. Много е просто – мъжете са ловци, за тях е важно да пленят плячката си, да си поиграят с нея и накрая триумфално да я победят. Ако му дадете трофея без съпротива, просто няма да му е интересно. Ще изглеждате не само лесна плячка, но и като жена, която не цени себе си, смятайки, че най-интересното, което може да предложи е креватна гимнастика. Вие сте много повече от това. Дайте му време да го разбере.

2. Откривате се прекалено рано

Разказвате му за плановете и мечтите си още на първа среща? Голяма грешка. Първите срещи трябва да са непринудени, да си говорите за кино, музика, забавления, пътувания, купони и всякакви неангажиращи теми. Но да му споделяте, че мечтаете за брак и деца, това ще му дойде в повече. Както и всякакви детайли от детството ви и несбъднатите ви фантазии за кариера, богатство и супер живот. Оставете подобни разговори за след 4-та среща.

3. Звъните и му пращате SMS-и скоро след срещата

Това би било не просто прекалено, но и ще го уплашите така, че повече никога да не се обади. Оставете той да ви потърси, без да сте напориста да се срещнете на всяка цена.

4. Преструвате се

Смеете се на леко глупавите му шеги с прекалено висок глас? Не го правете. Изкуственото поведение винаги се усеща от другия. Искреността е качество, което се цени навсякъде, затова не се правете на нещо, което не сте. Ако ви хареса естествена, каквато сте, толкова по-добре за вас и бъдещата ви връзка.

5. Симулирате оргазъм

Свързани статии

Да симулирате оргазъм не е престъпление, разбира се. Но да имитирате удоволствие, каквото всъщност няма още първия път, не е никак добре за вас самата. Ако харесвате наистина този мъж и искате да сте с него, по-добре го насочете къде и как, какво да прави, за да стигнете до оргазъм заедно. Фалшивите оргазми няма да ви направят двойка, това е сигурно.

6. Очаквате той да се промени

Минават една-две срещи и вие започвате да виждате в него неща, които определено не ви харесват. Започвате да го коригирате и да се надявате, че той ще се промени. Е, по-добре се откажете, докато е време. Подобни промени, особено с характера на зрял човек са почти невъзможни да се случат. Вие ще изгубите ценно време, вместо да го посветите в търсене на вашата истинска сродна душа.

7. Правите компромис

От страх да не останете отново сама, правите често компромиси със себе си, макар да не харесвате определени черти на партньора си. Колко време обаче можете да издържите подобен начин на живот? Компромисът е част от всяка пълноценна връзка, но невинаги, непрекъснато и не на всяка цена. Имайте го предвид.

Коментирай