Интимно

Пози, с които да заченете момиченце

Бъдете изпълнителни ако желаете да се сдобиете с женска рожба

30.12.2013г. / 11 30ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Мечтаете ли да си родите момиченце? Представяте ли си как ще й решите косата, ще си разменяте дрехите, ще ходите по магазините заедно и ще бъдете най-добри приятелки? За да сбъднете мечтата си, опитайте някои секс пози, за които се смята, че увеличават шанса да се сдобиете с женска рожба.

Опитайте вие да сте отгоре. Разбира се, никога не може да сте сигурни, че която и да е поза ще ви гарантира зачеването на желаното бебе, но никога не се отказвайте! По този начин можете да контролирате дълбочината на проникването. Ако успеете, накарайте мъжа си да еякулира на изхода на вагината ви. Това забавя достигането на мъжката сперма до яйцеклетка, за което се смята, че увеличава шанса да забременеете с момиче.

Мисионерската поза също се смята за подходяща за женска рожба. Сперматозоидите с X-хромозома плуват по-бавно, което им помага да оживеят до 5 дни. Тъй като проникването не е особено дълбоко в тази поза, сперматозоидите изминават по-дълъг път към яйчниците.

Лъжичката“ е още една подходяща поза, тъй като проникването отново е плитко. Пък и кое момиче не обича да се гушка?

Свързани статии

Според някои мнения двойките, които искат да имат момиче, трябва да правят секс по-често, като 2-3 дни преди овулацията трябва да се въздържите. Сперматозоидите, носещи повече женски хромозоми, живеят до 72 часа, затова внимавайте с времето!

Избягвайте оргазъм по време на секс. Знаем, че звучи странно! Но ако искате да се сдобиете с момиче, трябва да се вслушате. При оргазъм вагината произвежда серум, който я прави алкална. Това способства придвижването и оцеляването на сперматозоидите, което води често до зачеване на момче. За да забременеете с момиче вагината ви трябва да остане в кисела среда.

Променете диетата си! Има обширни проучвания, които доказват колко важно е жените да спазват здравословен режим преди бременността, както и по време на нея. От жизнена необходимост е да включите в менюто храни, богати на калций, магнезий, като кисело мляко, тофу, прясно мляко, овесени ядки, бадеми, спанак, броколи, боб, кашу и портокали.

Освен това е добре да се набляга на храните с високо съдържание на натрий и калий, като картофи, бекон, хляб, скариди и пушена сьомга. Причината е, че храната може да промени алкално-киселинния баланс в тялото и тъй като киселинната среда е по-благоприятна за зачеването на момиче, спазвайте този режим.

Коментирай