Интимно

11 знака, че сте родени един за друг

Ако си отговорите положително на тези въпроси, значи сте открили вечната любов

28.12.2013г. / 12 00ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Всеки си има свои критерии за половинката си. Колкото и придирчиви да сме, няма как да знаем какво ще се случи след година, две или десет. Как да разберете дали човекът, с когото сте в момента наистина е вашата духовна половинка? Ако си отговорите на следващите няколко въпроса, може би ще разберете!

Споделяте му много лични неща, които не казвате на никой друг. Ако имате нужда да му доверявате своите дълбоки чувства, мисли, желания и то не след бутилка вино, то това е сериозна предпоставка за дълготрайна и пълноценна любовна връзка.

Нямате търпение да го запознаете с родителите си? Това подсъзнателно желание е продиктувано от усещането, че двамата сте един за друг. Ако се гордеете с него и нямате и капчица съмнение, че вашите ще го харесат, това е знак, че вероятно сте допълваща се двойка.

Свързани статии

Уважавате го. Никога не ви се е приисквало да го промените. Харесвате у него дори нещата, които ви дразнят в ежедневието ви заедно, като това, че носи раздърпана тениска, хапва си повечко сладко. Щом дребните дразнения не са проблем за вас, вероятно сте попаднали на подходящата си половинка.

Позволявате му да ви вижда дори в моментите на слабост. Прекалено лесно е да сте щастливи с някого в хубавите моменти, когато сте весели и животът е прекрасен. Но когато денят ви е бил ужасен, преуморени сте или ви е сполетяла трагедия и не искате да виждате никого, освен вашия партньор, това е сигурен знак, че любовта ви ще премине през всички изпитания.

Не можете да си представите бъдещето без него. Ако дори през ум не ви минава да се разделите, ако смятате, че животът ви никога няма да е същият, щом не сте със сегашния си партньор – вие сте с любовта на живота си!

Не спирате да се смеете заедно! Смехът е най-чистото и простичко удоволствие, което хората си доставят взаимно.

Не се страхувате да му противоречите. От изключително значение е да можете да изразявате себе си, без да се потискате. Съвсем нормално е да не сте съгласни с всичко, но е важно да можете да водите интелигентен спор, без да си крещите и без да се притеснявате, че ако изразите несъгласие, от това ще последва нещо.

Нуждаете се от него. Но не болезнено. Ако нещата са в рамките на нормалното, значи хармонията ви е пълна.

Не сте прекалено ревниви. Имате си доверие един на друг. Патологичното усещане че изпускате нещата от вашия контрол липсва – между вас съществува силен баланс. Щом не се притеснявате да излизате заедно с други приятелки и особено приятели, това е доказателство, че връзката ви е силна и здрава.

Чувствате се така, сякаш той ви прави по-добър човек. Кара ви да се усещате красива, забавна, умна и креативна. Най-хубавите страни от вас заблестяват, когато сте заедно!

Това е магията на любовта!

Коментирай