Интимно

Секс играчките за празничната нощ

Маски и вибратори

29.12.2013г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Незабравимият секс в празничната нощ винаги се нуждае от предварителна подготовка. В списъка с детайлите, освен храните афродизиаци, ароматните свещи, масажното масло и пенливото вино, запишете и секс играчките. Няма теми табу, когато става въпрос за секс.

Има много въображение, страст и отдаденост на партньора. В повечето случаи на секс играчките се гледа като на стока, а не като на нещо, което може да направи изживяването и играта по-вълнуващи.

Ето как да разнообразите празничната нощ с любимия човек.

Маски

Задължително вземете два броя красиви празнични маски. Скриването на част от лицата зад тях ще провокира още повече желанието ви за любов. Все някога маските ще паднат. Кога? Вие избирате момента.

Белезници

Думата белезници често се свързва с болезненото пристягане около китките. Не и ако купите такива. По време на любовната игра може и да не решите да ги използвате, но винаги е добре да имате и от тях.


Свързани статии

Бельо

То е важна част от еротичната вечер. Може да изберете на партньора си подобно тематично бельо, а вие да бъдете в ролята на Снежанка или ангелче, а защо не и еленче. Но, ако ще се въздържите от подобна покупка за партньора си, не пропускайте да бъдете провокативно секси във вашето еротично облекло.

Вибратор

Класическа секс играчка, която ще откриете в различни модели и с различни покрития. Изберете заедно модела или изненадайте приятно половинката си.

Не забравяйте и останалите детайли като кондомите с абразивно покритие, лубрикантите и камшиците. Ако искате партньорът ви да ви понапляска, коженият камшик е подходящ за тази цел. Ако обичате аналния секс, не забравяйте, че е добре да ползвате овлажнители.

Снимки: Reuters, sxc.hu

Коментирай