Интимно

Трикове за по-силен оргазъм

Тренировката е важна, както и спонтанността

03.01.2014г. / 11 30ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Вероятно на всички им се е случвало сексуалното преживяване да не е съвсем задоволяващо всеки път. Ако някой каже, че оргазмът не е задължителна цел всеки път и би се задоволил с по-малко, ще излъже. Ако се чудите къде бъркате и защо, по дяволите, невинаги се получава, вижте няколко съвета как да направите сексуалния си живот по-интересен и по-забавен!

Преди секс вземете горещ душ. Ако нямате време за душ, просто сложете топла кърпа върху гениталиите си за няколко минути. Топлината предизвиква повишаване притока на кръв, което спомага за увеличаване чувствителността и съответно по-силен оргазъм.

Ако си падате по мръсните истории, напишете еротичен разказ с участието на партньора ви. Накарайте го да го прочете на глас вместо увертюра и сме сигурни, че това ще даде тласък на едно бурно изживяване.

Преди секс изпийте едно „секс питие“. Още от древността се използват стимулиращи напитки в любовната игра. Затоплете мляко, добавете към него малко шафран и го изпийте. Шафранът има много силен аромат след загряване и се използва като афродизиак от хилядолетия.

На втория ден от цикъла ви нивата на тестостерон са особено високи, гърдите ви са много чувствителни, както и гениталиите ви. Ако вие и партньорът ви нямате нищо против, можете да опитате секс в този период от цикъла ви. За по-върховно усещане го направете под душа. Вероятно е да получите многократни оргазми.

Проучване, проведено измежду 1656 жени показва, че при тези, които използват вибратор, достигането до оргазъм с партньора става много по-бързо и по-осезаемо. Явно поддържането на добра форма не важи само за мускулатурата, а и за добрата форма на вагината ви. Не се свенете да използвате секс играчки за достигане до максимално удоволствие.

Свързани статии

Използвайте пози, ускоряващи достигането до оргазъм. Например, нека той легне върху вас. Правете го много бавно. Въртете тазът си в синхрон, така че клиторът ви да се търка в основата на пениса му. Като уловите точния ритъм, не спирайте докато се доближите до момента с главно М.

Винаги бъдете готови за един бърз секс. Винаги, когато ви се прииска, го правете! Ако сте на парти или събитие и ви доскучае, намерете си удобно местенце, където да се насладите един на друг. Внезапният прилив на тестостерон ще ви доведе до оргазъм, какъвто не сте изпитвали.

Запишете се на спорт от състезателен тип, например бягане или тенис. Според проучванията, състезанията провокират покачване нивата на тестостерон в кръвта при жените, което увеличава и либидото ви съответно. Така че, дерзайте, момичета!

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Az ( преди 10 години )
4 rate up comment 0 rate down comment
баш ( преди 10 години )
пробвайте орален секс, след като изясете 1 люта чушка, супер е!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар