Интимно

Любовен хороскоп за 6-12 януари 2014 година

Събуждане на романтиката

06.01.2014г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

През тази седмица ще има раздвижване в романтичните отношения. Много страст, среща на нова любов и леки сътресения в любовта могат да очакват представителите на различните зодиакални знаци.

Овен

Още в началото на седмицата ще усетите сили на привличане. Ако все още не сте открили любовта, това може да се случи в офиса или на някаква среща от служебен характер. Не е изключено да намерите романтиката, ако работата ви е свързана с използването на социални мрежи. Планирайте нещо хубаво за предстоящите почивни дни.

Телец

Някаква вест или съобщение отдалеч може да ви подейства вдъхновяващо в любовта и да ви настрои романтично. Възможно е да се запознаете с нов и интересен човек. Ако имате половинка до себе си, много е вероятно да обсъдите нещо, което ще направи връзката ви още по-силна. В четвъртък и петък ще бъдете неустоими за противоположния пол, а почивните дни се очертават страстни.

Близнаци

Седмицата започва с огън, страст и игри на думи. Обсъждане на емоционални проблеми на дълбоко ниво може да отворят врата към истинската интимност. От този уикенд Меркурий ще повиши способността ви за привличане на романтиката чрез дискусии, култура, идеи за образованието.

Рак

Тази седмица ви очакват вдъхновяващи разговори с партньора, които ще подсилят любовта между вас. Ако нямате половинка до себе си, огледайте се за някого, който е близо до вас. Седмицата се очертава страстна в сексуално отношение, затова планирайте нещо хубаво за почивните дни.

Лъв

Започвате динамично в професионален план и тази динамика, в която ще споделите ваши идеи или ще участвате в някакви проекти може да ви осигури една романтична среща. Меркурий е в зодия Водолей през този уикенд и това може да доведе до разговори с половинката ви. Възможно е да разчитате на приятелска помощ за организирането на нещо романтично в неделя.

Свързани статии

Дева

Сливането на Меркурий и Венера може да ви помогне за осъществяването на романтично запознанство. Възможно е да откриете любовта по време на някакво развлекателно събитие. Ако сте двойка, време е да събудите романтиката във вашата връзка.

 

Везни

През тази седмица може да очаквате някаква романтична среща или през почивните дни вниманието ви да бъде привлечено от някой умен и интересен човек. Много вероятно е да срещнете обекта на вашето внимание не на парти, а в социалните мрежи.

Коментирай
Свободно време