Интимно

Седмичен любовен хороскоп за 20-26 януари 2014

Какво ви очаква в любовта?

20.01.2014г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Противно на ретроградната Венера през този януари, седмицата се очертава романтична за представителите на зодиакалните знаци. Спокойни дни изпълнени със страст и тук-там с дребни недоразумения, които очакват да бъдат разрешени.

Овен

В началото на седмицата ще бъдете вдъхновени от романтиката. В средата на седмицата може да се наложи да направите някакви компромиси във връзката си дори и половинката ви да се окаже твърде взискателна. Тези, които не са обвързани, в края на седмицата ги очаква някаква работна среща, на която ще имат шанс да срещнат някого, с когото да имат сексуални отношения. Почивните дни се очертават благоприятни, затова планирайте нещо романтично за вас и партньора ви.

Телец

През тези дни ще се наложи да покажете повече сериозност в отношенията с половинката си. Периодът е благоприятен за разпалване на страстта между вас. През почивните дни може да проведете сериозен разговор с близък приятел или любимия човек.

Близнаци

В средата на седмицата романтиката няма да подмине и Близнаците. Ако търсите половинка, много е вероятно вниманието ви да бъде привлечено от креативна и независима личност. Това има вероятност да се случи в социалните мрежи, в офиса или на работна среща. В събота трябва да подходите внимателно към любовта, а в неделя вашата спонтанност ще запали страстта между вас и любимия човек.

Рак

Ако през тази седмица се очертава да пътувате, това може да ви донесе романтична среща. Емоциите ви ще заемат връх в средата на седмицата и ако са от смесен тип, внимавайте как ще ги изразите. В сряда за някои от представителите на зодия Рак денят и вечерта се очертава да бъдат романтични, а в петък е ден, в който може да се отдадете на сексуалните си желания. Ако имате половинка до себе си през почивните дни е възможно да обсъдите нещо, което засяга взаимоотношенията ви.

Лъв

През тази седмица Лъвовете ги очакват сериозни разговори с половинката, които могат да се отразят по някакъв начин на романтиката в отношенията им. Опитайте се да подобрите комуникацията между вас, защото това значително ще ви сближи с партньора. Ако нямате партньор, организирайте си някакво излизане през почивните дни, защото имате шанс да срещнете бъдещата си половинка.

Дева

През тази седмица ще бъде трудно да ви се устои. Ако имате половинка до себе си, парите могат да бъдат основна тема на разговор в средата на седмицата. Вашите интелект и чувство за хумор могат да привлекат към вас нови обожатели. Организирайте нещо романтично за вас и половинката през почивните дни.

Коментирай