Интимно

Най-подходящите моменти за секс

Най-силен оргазъм можете да получите точно в деня преди вашия цикъл

31.01.2014г. / 15 40ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Спонтанността е много важна, когато става дума за интимност. Сексът по график или когато го очаквате може да убие желанието. Ако искате да забременеете е естествено да изчислявате овулацията си и според това да определяте момента.

Но що се отнася до желанието да получите върховно удоволствие, има някои точно определени моменти, в които е възможно това да се случи.

Ето най-подходящите моменти за интимни приключения!

Най-силен оргазъм можете да получите точно в деня преди вашия цикъл. С натрупването на кръв в малкия таз и точно преди освобождаването й с идването на цикъла вие можете да получите много по-силни усещания, за разлика от който и да е друг момент от месеца. Лабиалната и клиторната тъкан са най-чувствителни и това може да ви достави огромно удоволствие.

Ако искате удоволствието от секса да трае по-дълго, направете го извън дома. Според много сексолози флиртуването извън пределите на дома, където има определени правила, доставя по-продължително удоволствие. Това е така, защото и психологическата наслада от преживяването остава за по-дълго в съзнанието.

Друг подходящ момент за секс е сутрин, когато повечето мъже се събуждат с ерекция. Много от тях харесват сутрешния секс и едва ли биха имали против да го направите тогава. Ако и вие сте любителки на сутрешните ласки, възползвайте се от мъжката възбуда.

Свързани статии

В емоционално трудни моменти, когато имате нужда да облекчите болката, сексът често е най-задоволителен. Когато става дума за физическа болка той също е вид лек. След оргазъм в тялото се освобождава окситоцин и допамин– хормони, които намаляват болката и помагат да се чувствате по-щастливи и спокойни.

Разчупете стереотипа, ако сте в продължителна връзка и сексът вече е рутинен и сте позагубили креативността си в леглото! Навийте си аларма в 3ч през нощта и възседнете половинката си! Със сигурност ще му хареса да го събудите по този начин!

Много възбуждащо е да го направите точно преди да тръгнете за някакво събитие, гости, парти или нещо такова. Вместо да изчакате да се приберете пийнали прекалено много алкохол, изморени или изнервени, отдайте се на бързи интимности преди да излезете! Хем мисълта, че ви чакат и закъснявате ще ви възбуди допълнително, хем ще имате настроение на събитието!

Коментирай