Интимно

Любовен хороскоп за 27 януари – 2 февруари 2014 година

Какво ви очаква в любовта?

27.01.2014г. / 11 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Само няколко дни остават до 31 януари, когато ретроградното влияние на Венера ще премине. Започва по-добър период в любовта за представителите на зодиакалните знаци. Ето какво да очаквате в любовта.

Овен

Остават няколко дни до 31 януари, когато ретроградната Венера ще нарушава магията на любовта. Ще се усещате по-напрегнати по отношение на някакви семейни въпроси или ангажименти свързани с половинката ви. Но бъдете търпеливи, всичко ще се обърне в положителна посока след края на януари.

Телец

Телци, добри новини и за вас! Вашата управляваща планета Венера, която е ретроградна, излиза от фаза на 31 януари, с нея и вие. Ако нямате половинка до себе си, след 31 януари пред вас се отварят вратите на любовта с възможността да я срещнете наново.

Близнаци

Плутон преминава през вашия слънчев хороскоп и вие може да се усещате така, сякаш нямате късмет, с малко пари и без половинка до себе си. Ще ви вълнуват семейни въпроси, отново свързани с финансите на половинката ви. На фона на дребните грижи сексът ще бъде повече от вълнуващ. След 31 януари положителен обрат очаква и вас, Близнаци. Планирайте нещо романтично за първите дни на февруари.

Рак

Ако в живота ви наскоро се е появила нова любов, след края на януари тя ще има възможност да се развива. До този момент сте се чувствали леко отдалечени един от друг. Опитайте да създадете приятна атмосфера като романтична вечеря например, която да ви осигури няколко приятни часа с половинката. От другата седмица всичко ще се развива в любовта в положителна светлина и за тези, които нямат партньор до себе си.

Лъв

През тази седмица ще се чувствате и ще изглеждате повече от секси. Любимият човек може да ви изненада с нещо приятно през тези дни. Също така е възможно някакъв финансов товар да отпадне от раменете ви, благодарение на половинката ви. Не пропускайте да отпразнувате събитието.

Коментирай