Интимно

Защо е добре да изпитвате повече оргазми?

Оргазмите лекуват главоболие!

24.02.2014г. / 17 25ч.
Илияна Николова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако си намирате какви ли не извинения, само и само да избягвате секса, помислете отново! Причините, поради които е здравословно да изпитвате оргазъм са много и ако имате интимни проблеми с партньора си – решете ги по най-бързия начини действайте!

Оргазмите лекуват главоболие!

Едно проучване установи, че сексът помага за значително намаляване на мигренозната болка. Постарайте се да доведете нещата докрай!

Освен това облекчаването на други видове болки също е факт. При оргазъм се освобождава окситоцин, вследствие на който се освобождават ендорфини, които притъпяват болките и спазмите.

Не е нужно да се отдадете на блаженство, само когато имате партньор! Не се лишавайте от полезните действия на оргазма ако сте сингъл! Мастурбацията има своите предимства за здравето.

Оргазмите стимулират имунната система

Проучванията доказват, че редовното практикуване на секс подобрява защитните механизми на организма и спомага за по-лесното преодоляване на инфекциозни и вирусни заболявания.

Повече оргазми – по-добър сън!

Доказано е, че след пълноценен секс двойките имат по-здрав сън и се събуждат навреме, често преди сутрешната аларма бодри и свежи. Оргазмите водят и до повишаване на настроението и енергията.

Свързани статии

Месечният цикъл се подобрява!

Изследователи от Колумбийския и Станфордския университет са открили, че жените, които редовно изпитват оргазми, имат много по-редовен цикъл от онези, които имат нередовен полов живот. Като за редовен полов живот се смята правенето на секс поне веднъж на седмица.

Доказано е, че през около половината време на месечния цикъл (около 14-ия ден) е най-доброто време за секс заради физиологичното набъбване на клитора през този период. Шансовете да изпитате незабравим оргазъм тогава са много големи.

Ще изглеждате по-млади!

Според проучванията хората, практикували секс средно по 4 пъти на седмица изглеждали с до 10 години по-млади. Така че, няма да е зле да изпробвате тази теория!

Отпуснете съзнанието си. Спрете с преструвките и се отдайте на интимни ласки. Ако ви е трудно да достигнете до оргазъм, развихрете въображението си!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Защо е добре да изпи ( преди 10 години )
За да бе пишете глупави статии!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар